Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2021-11-12

A GLS hivatalos háztól házig szolgáltatása eddig nem volt elérhető magánszemélyek számára...

A GLS a megújult arculatával egy időben nemrég bevezette az új eCsomag szolgáltatást, melynek eredményeképpen a lakossági ügyfelek most már pár perc alatt, akár másnapra házhoz rendelhetik a futárt. A vállalat belföldön a felvételt követő munkanapon kézbesítési a csomagot, valamint további 24 európai országba is szállít!

 

Eddig a GLS-sel csak üzleti partnerek tudtak közvetlenül csomagot feladni. Magánszemélyek pedig a GLS CsomagPont hálózat segítségével vehették igénybe a vállalat szolgáltatásait. Az elmúlt időszakban azonban jelentősen növekedett a magánszemélyek közötti csomagküldésre vonatkozó igény és ennek hatására jött létre az új GLS eCsomag szolgáltatás.

 

„Régóta létező piaci igény volt a lakossági ügyfelek számára a közvetlen háztól házig szállítás és most jött el az ideje, hogy kapjon egy erre alkalmas felületet a szolgáltatás.  

Mi, a GLS dolgozói mindig is fontosnak tartottuk, hogy ügyfeleinket magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ahhoz, hogy a minőségi szolgáltatást továbbra is fenn tudjuk tartani az elmúlt időszakban újabb 4 depóval bővültünk, így összesen már 84 depóból álló hálózatunk segítségével még közelebb kerülhetünk Feladóinkhoz és Címzettjeinkhez. A legfőbb kihívást egy professzionális, korszerű, mégis egyszerű és ügyfélbarát platform létrehozása jelentette, mivel az eCsomag-on történő minden csomagfeladás a normál, napi működésünkbe és folyamatunkba illeszkedik, így ezeket nem kellett módosítani.” – mondta Balázs Attila, GLS kelet-európai értékesítési menedzsere.

 

Elmondása szerint az érdeklődés az eCsomag októberi indulásának pillanatától jóval felülmúlja a vállalat szakembereinek korábbi elképzeléseit. Ennek oka az lehet, hogy mostantól bárki, a GLS által fémjelzett megbízhatósággal, egyszerűen, online, otthona kényelméből megrendelheti a szolgáltatást.

 

„Mi a GLS-nél továbbra is azt csináljuk, amihez a legjobban értünk: csomagokat szállítunk egyik embertől a másikig, ügyfeleink ambícióinak, álmainak és reményeinek futárai vagyunk, hiszen tudjuk, hogy számukra egy csomag soha nem „csupán egy csomag”. A GLS hivatalos háztól házig szolgáltatása eddig nem volt elérhető magánszemélyek számára. Egyszerű. Megbízható. Kényelmes. Gyors.”– egészítette ki Balázs Attila, GLS kelet-európai értékesítési menedzsere.

 

A szakember szerint az új szolgáltatással céljuk volt a vállalat üzleti partnereinek operatív támogatása is, hiszen a webáruházak megrendelői számára az esetleges csomagvisszaküldések az oldal segítségével gyorsan és hatékonyan lebonyolíthatók. A regisztrált felhasználók pedig követni és ellenőrizni tudják a korábbi csomagküldéseinket a felületen.

 

 

GLS Hungary:

  • A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója.

  • A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek Magyarország és Szlovákia egész területén.

  • További szomszédos országokba 48 óra, a távolabbi régiókba 72-120 óra az átfutási idő.

  • 84 depóból és egy csomagirányító központból (HUB) álló hálózatával a GLS Hungary.

  • Magyarország egész területén gyors és zökkenőmentes csomagszállítást tesz lehetővé.

  • A Budapest mellett működő központ nemzetközi csomagirányítóként is szolgál.

  • Minden logisztikai folyamat a GLS magas minőségi normáinak megfelelően, a legmodernebb technológia alkalmazásával zajlik.

  • A GLS Hungary egyben a GLS kelet-európai régiójának központja.

  • Régióhoz tartozó országok: Magyarország, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia, Szlovénia

  • További információ: https://gls-group.eu/HU/hu/home