Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
padmin - 2021-06-08

A realme, a világ leggyorsabban fejlődő okostelefon-márkája globális bemutató keretében, 2021. június 15-én, kedden, magyar idő szerint 14.00 órakor mutatja be a várva-várt “flaghip killer” készülékét, a realme GT-t

 


A „Sheer Speed ​​Flagship” mottója egybecseng a realme GT és a vállalat „Dare to Leap” szlogenjével, amely a legmodernebb designt és csúcstechnológiát hozza el a Grand Touring (GT) élményével, a fiatal célközönség számára.

A realme GT globális piacra dobásával egy időben a vállalat bejelenti legújabb, AIoT termékekre vonatkozó üzleti stratégiáját is, számos új termékkel realme TechLife márkanév alatt. Az AloT ökoszisztéma továbbfejlesztésével a realme célja, hogy a fiatal fogyasztók modern életmódjához kapcsolódó valamennyi technológiai igényét kielégítse, legyen az személyes, családi vagy éppen utazással kapcsolatos elvárás.

 

A realme vezérigazgatója, Sky Li nyitja meg a globális eseményt, ezt követi a realme globális üzleti stratégiájáról szóló beszéd, melyet Madhav Sheth, a realme indiai és európai piacokért felelős alelnöke és igazgatója mond el. A továbbiakban Johnny Chen, a realme globális márkaigazgatója hivatalosan is bejelenti a realme TechLife-ot, a vállalat továbbfejlesztett AIoT ökoszisztémáját, míg Alessio Bradde, a realme termékmarketing menedzsere nagyközönségnek elsőként itt mutatja be a realme GT-t. Végül Kwan Jun Jie, a realme vezető termékmarketing-menedzsere zárja az eseményt a realme új, AIoT termékcsaládjának bemutatásával.

 

 

A 2021-es év első zászlóshajójaként a realme GT érkezését nagy várakozás övezi. A Realme GT további tengerentúli piacokra is eljutva arra törekszik, hogy világszerte minden fiatal fogyasztója magas színvonalú technikai élményekben részesüljön.