Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
padmin - 2021-04-13

Új egészségfigyelő funkciókkal, véroxigénszint-méréssel, tíz napos üzemidővel érkezik Magyarországra a Huawei egyszerűen testre szabható, elegáns okoskarkötője.

A Watch Fit sorozat legújabb tagját, a Watch Fit Elegant-ot prémium anyagokból készítették: rozsdamentes acél készülékház, csiszolt üvegfelület és különlegesen puha anyagú óraszíj biztosítja a letisztult és minőségi viseletet. Emellett teljes értékű okoseszközként kapcsolódik a telefonunkhoz – Android és IOS rendszerekhez egyaránt – és megjeleníti a legfontosabb értesítéseket is. Az okoskarkötő április 15-től elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél bruttó 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

 

Visszafogott elegancia

A Huawei Watch Fit Elegant letisztult, mégis elegáns megjelenésű, csúcskategóriás termék. Rozsdamentes acél készülékháza, csiszolt üvegfelületű kijelzője és a különleges, puha fluorelasztomer szíja a prémium termékek közé emelik a karkötőt. Időtálló klasszikus színeinek – Jégfehér és Éjfekete – köszönhetően bármilyen élethelyzetben, kényelmes és könnyű viselet.

Az új Huawei Watch Fit Elegant óraszámlapja egy gombnyomással testre szabható. Az okostelefonról akár egyetlen koppintással beállítható egy új háttérkép.

 

Valós idejű futáselemzés

A Watch Fit Elegant elegáns megjelenése mellett profi edzőtárs is: több mint 96 edzésmódot támogat. A készülék 12 további, specifikus mozgásformával segíti a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, valamint a váll és a nyak lazítását. Ezek helytől és időtől függetlenül bármikor, akár az irodában, munka közben, vagy otthon is elvégezhetők.

Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, a beépített
GPS
és más érzékelők segítségével elemzi a lépésszámot. Tizenhárom beépített futóprogramja és a Huawei intelligens technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés hatékonyságának növelése és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig. Ezek alapján a felhasználók könnyebben kialakíthatják saját edzésprogramjukat, és lépésről lépésre elérhetik kitűzött céljaikat.

 

 

 

Véroxigénszint mérés 10 napig

A Watch Fit Elegant összetett egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, illetve a menstruációs ciklus megfigyelése lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat egészségi állapotukról, valamint figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban.

Az eszköz bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos akkumulátor-üzemidőt kínál, míg a gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető.

 

Árak és elérhetőségek

A Huawei Watch Fit Elegant Éjfekete és Jégfehér színben április 15-től elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Az Extreme Digital és a Telekom üzleteiben ugyanakkor április 15. és 25. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak 9.990 Ft értékben.

Az eMag felületén pedig kedvezményes áron, bruttó 39.990 Ft-ért megvásárolható a Watch Fit Elegant a fenti időszakban.