Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
padmin - 2021-03-25

Az Eurosport és a Magyar Telekom kibővíti stratégiai partnerségét, és az Eurosport 4K csatornával új prémium sportélményt kínál a nézőknek. A csatorna március 23-tól a Telekom 4K minicsomag kiegészítéseként, a Telekom TV elnevezésű új szolgáltatásban érhető el.

A megállapodás lévén a Magyar Telekom ügyfelei a lehető legmagasabb minőségben élvezhetik a világ legnézettebb sportversenyeit és -eseményeit. A nézők már az idei leginkább várt programokat – például az olimpiai játékokat és a Roland Garrost – is 4K-ban láthatják.

 

„2021 kiemelkedő év a sportkedvelők számára. Miközben a legnagyobb versenyekre készül a világ, mi újabb nagy lépést tettünk abban, hogy a magyar sportrajongóknak a lehető legjobb nézői élményt kínáljuk. Örülünk, hogy tovább bővül partnerségünk a Magyar Telekommal, és együtt mutathatjuk be az Eurosport 4K-t a magyar piacon – mondta Alexandru Silanovici, a Discovery régióért felelős kereskedelmi és stratégiai fejlesztési igazgatója. – Szeretnénk megköszönni a Magyar Telekom eddigi bizalmát, elkötelezettségét és hosszú távú partnerségét. Izgalommal várjuk a jövőt, mivel folyamatos meglepetésekkel készülünk nézőink számára."

 

„Ügyfeleinknek a Telekom TV platform elindításával teljesen új televíziós élményt kínálunk. A szolgáltatás – több más jövőbeni lehetőséggel együtt – a Gigabites internetcsomag előfizetőinek otthonába hozza a 4K minőséget – mondta Rajki Annamária, a Magyar Telekom TV és entertainment területének vezetője. – Az egyedülálló lakossági 4K szolgáltatás a 4K minicsomagban, kiegészítő opcióként érhető el a Telekom TV előfizetői számára, amelynek a Discovery CEEMEA & PayTV-vel folytatott eredményes együttműködésünknek köszönhetően az Eurosport 4K is része.”

 

 

Eurosport
Az Eurosport az európai sportrajongók első számú választása, a legnagyobb sporteseményeken és helyi tartalmakon keresztül köti össze a rajongókat és a sportolókat. Az olimpiai játékok európai otthona, az Eurosport elérhető lesz a 2021-22 során számos nemzetközi piacon induló discovery+-on, a valóságon alapuló szórakoztatás közvetlenül a fogyasztóknak szóló streamingszolgáltatásán. A kerékpársportok, a Grand Slam tenisztornák és a téli sportok otthonaként az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatornák összesen 246 millió kumulatív előfizetőt érnek el Európa, a csendes-óceáni térség, Afrika és a Közel-Kelet 75 országában. Az Eurosport.com az európai kontinens első számú sporthonlapja, havonta több mint 30 millió egyedi felhasználóval. Az Eurosport Event a nemzetközi sportesemények promóciójának és menedzselésének specialistája. További információ: corporate.eurosport.com