Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.cloudmanager.hu
Szórakozás
sulaki - 2020-12-31

Az esemény magyar idő szerint 2020. december 31-én, 09:00-kor vette kezdetét és 2021. január 3. 09:00-ig tart...

A világ egyik legnépszerűbb online játékának, a League of Legendsnek a mobilos változata, a League of Legends: Wild Rift már három hete elérhető Magyarországon is. A játékot fejlesztő Riot Games az újév közeledtével egy különleges eseménnyel készült a játékosoknak: 3 napra a Wild Rift összes hősét szabadon elérhetővé tette, miközben dupla annyi jutalom szerezhető a mérkőzések után.

 

Kipróbálható az összes hős

A League of Legends: Wild Riftben szintek lépésével, vagy pedig a játékon belüli valuták felhasználásával lehet új hősöket feloldani, és így mérkőzéseket játszani velük. A 3 napig tartó esemény során viszont az összes játékos számára átmenetileg elérhetővé válik a közel 50 hős, így bármelyiket kipróbálhatják anélkül, hogy feloldanák.

 

Kétszer annyi móka, kétszer annyi jutalom

A mérkőzések végén minden játékos jutalmakban részesül, ilyen például a Blue Motes, amiből a hősöket lehet feloldani, illetve az XP (experience points), melynek segítségével szinteket lehet lépni. Az esemény időtartama alatt minden játékos minden mérkőzés után dupla adag Blue Motes-ban és XP-ben részesül.

 

Időtartam

Az esemény magyar idő szerint 2020. december 31-én, 09:00-kor vette kezdetét és 2021. január 3. 09:00-ig tart.

 

A Wild Riftről

A League of Legends: Wild Rift a klasszikus League of Legends világát ülteti át a mobiltelefonok és később majd a konzolok felületére. Az eltérő igények és irányítási megoldások miatt teljesen különálló játékként működik a League of Legendstől. 2020. december 10. óta elérhető Magyarországon is Android és iOS készülékekre egyaránt.

 

A Riot Games-ről

A Riot Games-t 2006-ban alapították a világ leginkább játékos-központú játékainak fejlesztésére, kiadására és támogatására. 2009-ben megjelent első játéka, a League of Legends, amely a világon a legtöbbet játszott PC-játék lett, és az e-sport robbanásszerű növekedésének kulcsfontosságú mozgatója.

 

A League második évtizedének kezdetével a Riot tovább fejleszti a játékot, miközben új élményeket nyújt a játékosoknak a Teamfight Tactics, a Legend of Runeterra, a VALORANT, a League of Legends: Wild Rift és a több folyamatban lévő munka alatt. A Riot a játékai alapját megtestesítő Runeterra fantáziavilágát a zene, a képregények, a társasjátékok és a készülő Arcane animációs sorozat projektjei révén is építi.