Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
sulaki - 2020-01-10

A 2020-as CES-en debütáltak a vállalat idő- és energiatakarékos tisztító megoldásai  

Az LG Electronics (LG) új vezeték nélküli, felmosási funkciókat is kínáló takarítókészülékeket mutatott be a 2020-as CES kiállításon. Míg az LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó hatékonyan szedi össze és törli fel a padlón levő szennyeződéseket, a CordZeroThinQ robotfelmosó az LG robotika és háztartási berendezések terén szerzett tudását egyesíti egy termékben, így a legnehezebb takarítási feladatokat is képes elvégezni.

 

Az LG saját Power Drive MopTM technológiájával mind a CordZeroThinQ A9 rúdporszívó, mind pedig a CordZeroThinQ robotfelmosó tökéletes eszköz a padló tisztán tartására. Az automata vízadagoló rendszernek köszönhetően a két gyorsan forgó felmosópárna mindig csak annyi vizet szív magába, amennyi a takarításhoz szükséges, így nem maradnak nedves foltok a padlón. Emellett a felhasználók a különböző típusú padlóburkolatok megtisztítása előtt választhatnak, hogy növelik, csökkentik, vagy teljesen leállítják a vízáramlást a készülékben.

 

LG CordZeroThinQ A9 rúdporszívó és -felmosó

A cserélhető fejekkel az LG CordZeroThinQ A9 könnyen alakítható porszívóból felmosóvá, majd vissza. A készülék erőteljes szívóhatásáért az LG saját fejlesztésű, intelligens inverteres motorja felel, amelynek erejével a Power Drive porszívófej hatékonyan távolítja el a
port
a textíliákból és a padlóról. Ugyanez a motor felmosás esetén is nagyszerűen teljesít a Power Drive felmosófej használatával. A kétfunkciós készülék hatékonyságát tovább növeli az egyetlen érintéssel történő vezérlés, a két gyorsan tölthető akkumulátor, valamint a könnyen eltávolítható és mosható szűrők. A töltőállvány helytakarékos tárolást biztosít a rúdporszívónak és a kiegészítőknek, miközben fel is tölti az eszközt. Azok, akik már korábban beszerezték a CordZero
ThinQ A9 készüléküket, a porszívó- és felmosófejet, valamint felmosópárnákat tartalmazó Power Drive Mop készlet megvásárlásával könnyedén hozzájuthatnak az új funkciókhoz.

 

LG CordZeroThinQ robotfelmosó

Az LG CordZeroThinQ robotfelmosó új szintre emeli az automatikus padlótisztítást dupla forgófejes felmosási megoldásával. Két elülső kamerájának segítségével a CordZeroThinQ képes pontosan feltérképezni környezetét, ezáltal elkerüli az ütközést a bútorokkal és a háziállatokkal. Az LG ThinQ mobilalkalmazásban elérhető My Zone funkcióval a felhasználók pontosan megadhatják, hogy a ház mely területeit szeretnék kitakarítani a gép segítségével.

 

A CordZeroThinQ R9 robotporszívó tulajdonosai ráadásul a két takarítóeszközt
Wi-Fi
hálózaton keresztül össze is kapcsolhatják, így egy olyan átfogó takarítási megoldást kaphatnak, amelyre a szomszédok is csak irigykedni fognak. Amint az R9 befejezte a porszívózást, értesíti a
CordZeroThinQ robotfelmosót arról, hogy a ház mely területei igényelnek felmosást.

 

Egyre többen választanak keménypadlós megoldásokat az otthonokban, ezt látva pedig nyilvánvaló volt, hogy a porszívók önmagukban nem nyújtanak majd eleget” mondta Dan Song, az LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnöke. A CordZeroThinQ termékeket a vásárlók igényeinek alapos felmérése nyomán fejlesztettük ki azzal a céllal, hogy a legnehezebb tisztítási feladatokat is képesek legyenek elvégezni.”

 

Az új termékek elérhetősége régiónként változhat. A 2020-as CES látogatói maguk is kipróbálhatják a CordZeroThinQ A9 botporszívót és a CordZeroThinQ robotfelmosót a Las Vegas Convention Center központi csarnokának #11100-as standján. Az LG CES-hez kapcsolódó további aktivitásait az #LGCES2020 hashtag alatt, a közösségimédia-felületeken követhetik az érdeklődők.