Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
padmin - 2019-10-15

Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite EnterpriseConnect a gyorsabb digitális átalakuláshoz. A legújabb biztonságos csatlakozási technológia nagyvállalati szintű biztonságot és skálázhatóságot garantál.

A frissített Secure Enterprise Connector megoldás a biztonságos integráció magasabb szintjét valósítja meg a digitális folyamatok és a mobilalkalmazások régi rendszerekkel való összekapcsolásakor. Kibővített támogatást nyújt a gyorsan változó adatokhoz biztonságos hozzáférést igénylő digitális átalakulási projektekhez

Budapest, 2019. október 9. – A Fujitsu által ma bemutatott DigitalSuite EnterpriseConnect a nagy produktivitású workflow-automatizációs és webfolyamat-innovációs felhőplatformokat szállító Fujitsu RunMyProcess üzletág legújabb nagyvállalati kategóriájú biztonságos csatlakozási megoldása.

 

Az új modul támogatja az adatok, alkalmazások és folyamatok szervezeti határokon átívelő biztonságos megosztását, hozzásegítve ezzel a vállalatokat a bizalmi alapokon nyugvó digitális jövő építéséhez. A DigitalSuite EnterpriseConnect biztosítja a digitális átalakulási projektekhez szükséges biztonságot és skálázhatóságot, és lehetővé teszi a digitális folyamatok és a mobilalkalmazások biztonságos integrálását a régi rendszerekkel – ezzel előnyösebb helyzetbe hozza a vállalatokat versenytársaikhoz képest. A jelenlegi és jövőbeni mobilalkalmazás-megoldásokhoz a volumen, a sebesség és a felügyelet terén végrehajtott fejlesztések fontos szerepet játszanak a bevált Secure Enterprise Connector frissítésében.

 

A biztonság növelése és a telepítés egyszerűsítése mellett a DigitalSuite EnterpriseConnect kiterjeszti a RunMyProcess által kínált támogatást a gyorsan változó adatokhoz közel valós idejű, biztonságos hozzáférést igénylő digitális átalakulási projektekhez:

 

  • A monitorozás nagymértékben fejlődik annak köszönhetően, hogy az új modul naplófájlokban ad állapotinformációkat a helyi működésről.
  • A kommunikáció biztonságát a TLS v1.2 titkosítás és a biztonságos websocketeken keresztül végzett adatátvitel támogatása emeli magasabb szintre.
  • Az architektúra fejlesztése jobb skálázhatóságot tesz lehetővé – az erősebb és gyengébb terheléshez igazodó egyszerű erőforrás-bővítéssel és szűkítéssel, valamint a működési teljesítményt javító magas szintű rendelkezésre állással.
  • A websocketek bevezetése jelentős mértékben optimalizálja a kliens-szerver kommunikációt: az EnterpriseConnect már a kétirányú és tartós (full duplex) kapcsolatot is támogatja, csökkentve ezzel a látenciát és minimumra szorítva az időkülönbséget az információ kérése és a kérés teljesítése között.
  • Operatív szempontból az EnterpriseConnect a telepítést is egyszerűsíti. MSI-eljárással támogatja a kliensek beállítását, és az összes adaptert egyetlen, többször telepíthető, konfigurálható komponensbe összevonva javítja konfiguráció hatékonyságát.
 

„A biztonságos nagyvállalati integráció azt jelenti, hogy az új digitális folyamatok és alkalmazások a közvetlen webes kitettség veszélye nélkül egyszerűen összefésülhetők a meglévő rendszerekkel. Az integrált rendszerek növekvő számát, valamint az új piaci és ügyfélkövetelményeket figyelembe véve az a célunk, hogy a RunMyProcess DigitalSuite-ot nagyvállalati szintre fejlesztve és adaptálva üzletágunk lépést tudjon tartani a biztonságos szoftvertechnológiák fejlődésével. Az EnterpriseConnect és kiemelt fejlesztései bevezetésével sikerült elérnünk a következő mérföldkövet” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója.