Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2019-06-17

A 3K P/E ciklusok fokozott tartósságot, megbízhatóságot és stabilitást biztosítanak  

Az ADATA bejelentette, hogy az ipari minőségű
3D
TLC
SSD
-k tartóssági besorolását 3K P/E ciklusra korszerűsítette, így a tartósság, a megbízhatóság és a stabilitás a
2D
MLC
SSD
-vel egyezik meg. A magas hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működő képességükkel együtt kiváló megoldást nyújtanak és biztosítják az alkalmazások által igényelt tartósságot és konzisztenciát, mint például a mesterséges intelligencia, IoT, intelligens közlekedési rendszerek, felügyeleti rendszerek, adatközpontok, hálózati műveletek és védelmi rendszere.

 

ADATA 3D TLC SSD

A NAND
Flash
tervezés és gyártás folyamatos fejlesztése, valamint a piac állandóan változó igényei miatt a 3D NAND számos iparágban népszerű memóriamegoldássá vált. Annak ellenére, hogy a piac egyre nagyobb hangsúlyt fektet a 3D NAND-re, két fő hiányossága van, nevezetesen a szélsőséges hőmérsékleten való működés és a magasabb tartóssági értékek elérése. Ennek a hiánynak a betöltéséhez az ADATA az ipari minőségű
3D
-s TLC SSD-ket 3K P/E szintre emelte, ami hasonlóvá teszi a 2D
MLC
SSD-khez. Ugyanakkor az ADATA 3D TLC SSD-ket úgy is tervezték, hogy széles hőmérséklet-tartományban (-40 °C és 85 °C között) működjenek, valamint tartós, robusztus és megbízható memória-megoldást biztosítanak.

 

Az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a tartósság és a széles hőmérséklettartományban végezhető műveletek mellett, akár 1TB kapacitással és 2,5 hüvelykes méretben, valamint M.2 2280, M.2 2242 és mSATA csatlakozással is elérhetők a különböző alkalmazások, ügyfelek és iparágak igényeinek kielégítésére. Továbbá az ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k a megbízhatóság és a költséghatékonyság növelése érdekében a vállalat saját A+
SLC
technológiáját alkalmazzák, amely egyéni NAND
Flash
firmware-t használ A+ algoritmussal az
SLC
teljesítmény emulálására. Az A+ SLC rendkívül megbízható, kiváló adat integritást és költség-teljesítmény egyensúlyt biztosít.

 

Jelenleg a következő ADATA ipari minőségű 3D TLC SSD-k rendelkeznek 3K P/E ciklussal: ISSS333 és ISSS316 2,5 hüvelykes SSD, IM2S3338 és IM2S3168 M.2 2280 SSD, IM2S3334, IM2S3164 M.2 2242 SSD, valamint IMSS316 mSATA SSD.