Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2019-06-17

2 réz porttal és felhő menedzsment szolgáltatással

A NETGEAR GS110TPP 8-portos Gigabit PoE+
Ethernet
Smart Managed Pro Switch 8 PoE+ réz és 2 dedikált Ethernet uplink porttal rendelkezik. A vállalatok akár összesen 120W-os
PoE
teljesítményű eszközöket is telepíthetnek. Minden PoE+
port
akár 30 W-ot biztosíth a csatlakoztatott eszközök számára. A ventilátor nélküli GS110TPP tökéletesen csendes asztali működést nyújt, vagy a falra is szerelhetjük. A GS110TPP Smart Managed Pro Switch könnyen használható, webböngésző alapú
GUI
-t kínál konfigurálható L2/L2+ hálózati funkciókkal, mint például a
VLAN
és a
PoE
működési ütemezés, amely lehetővé teszi az
SMB
ügyfelek számára
PoE
alapú
VoIP
telefonok és
IP
felügyelet bevezetését. A
switch
a NETGEAR Insight Cloud menedzsmenttel (előfizetéses) is elérhető, amely egy intuitív alkalmazás vagy Cloud Portal biztosítja a távolról történő menedzselést és felügyeletet. Az iparág első rugalmas PoE+ integrált technológiája lehetővé teszi, hogy bármikor növeld a PoE készletet, az opcionálisan cserélhető külső tápegységgel.


 

Az olyan fejlett funkciók, mint a Layer 3 statikus routing, beleértve az IPv6 menedzsmentet, az ACL-t, a DiffServ QoS-t, a LACP link aggregációt és a Spanning Tree-t, még a legfejlettebb kisvállalati hálózatokat is kielégítik. A GS110TPP a NETGEAR ProSAFE korlátozott élettartam-garanciájával és 24/7 technikai támogatással is elérhető.

 

A távoli felhő-menedzsment, a nagy PoE költségvetés, a NETGEAR FlexPoE bővíthető teljesítménye és a fejlett L2 funkciók révén, a GS110TPP a legsokoldalúbb switch a piacon, amely bármilyen környezetben helytáll!