Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2019-05-08

Kultikus és divatos egyszerre

A kultikus Ray-Ban folyamatosan hű marad gyökereihez, de a most bemutatott #Proudtobelong kollekció megrengeti a divat világát, és új utakat jelöl ki a napszemüvegek, valamint az optikai keretek számára.

 

A világ egyik legismertebb szemüvegmárkájának tervezői idén úgy döntöttek, hogy visszanyúlnak a legikonikusabb formákhoz, az igazi legendákhoz, és ezeket kortárs vonalvezetéssel és innovatív árnyalatokkal frissítik fel.

 

Az eredeti stílus sosem megy ki a divatból. A klasszikus Aviatortól a legendás Wing stíluson és a '70-es évek négyszögletes darabjain keresztül egészen a félkeretes ovális formákig – a Ray-Ban fémkeretei vékonyabbak, mint valaha, de ugyanolyan divatosak. Az új modelleknek azonban nem csupán a keretei, de a lencséi is felhívják magukra a figyelmet. Az éles színátmenetek, a kéttónusú tükrös lencsék és a divatos árnyalatok minden szettet könnyed stílusossággal ruháznak fel.

 

Az acetátkereteknél színezett havannaminták és új szögletes formák frissítik fel a mindennapok során viselhető klasszikus darabokat. A Meteor és a Wayfarer modellek markáns formáját színes rétegek teszik játékosabbá, amelyek a domináns formákat is könnyűvé varázsolják.

 

A kampány üzenetét a tervezők a #Proudtobelong mottóval fejezik ki, amellyel arra szeretnének ösztönözni, hogy legyünk büszkék a hovatartozásunkra, és ne féljünk követni a stílust, amely segítségével igazán önmagunk lehetünk.





RB1971

A '70-es évek legendás darabjának különleges méretű szögletes lencséit finom fémkeret díszíti, izgalmas megjelenését pedig az Evolve színátmenetes lencséknek köszönheti.







RB3547

Szintén a '70-es évekből származik ez az ovális forma, melyet választhatsz klasszikus arany-, de a divatos réz-, ezüst- vagy matt fekete keretekkel is.





RB3697 Wings evolution

A '80-as évek legendás darabja a Wing modell. Az újragondolt változat tükrös színátmenetes lencséjével és dupla hídjával gondoskodik róla, hogy kitűnj a tömegből.





RB4304

Totálisan színes, totálisan játékos és totálisan divatos. A lencsét sötétkék vagy ibolyaárnyalatban is választhatod, mindegyik fényes és világos kívülről, de sötét belülről.





RB3025

Az eredeti Aviator új magasságokba emelkedik, amikor az ikonikus formát matt fémkeret emeli ki. A színátmenetes, kristályosan csillogó és tükrös lencsékkel ez a darab abszolút trendi, mégis kifejezi a márka klasszikus értékeit.





RB3689

Klasszikus fémtónusok új gradiens Evolve árnyalatokkal párosítva: minden kipipálva, ami a Ray-Ban lényegét adja. Ráadásul dioptriás lencsékkel is rendelhető.

 

RB2140

1952 óta a sztárok kedvenc Ray-Ban fazonja, amelyet most a tervezők színes rétegekkel tettek játékosabbá és kifejezőbbé. A különböző árnyalatok között mindenki megtalálja a hozzá illőt.

 

RB2185 – Wayfarer II

Az ikonikus Wayfarer modell elérhető teljesen fekete vagy havannabarnákkal díszített keretekkel, zöld vagy klasszikus G15 lencsékkel, de minden változatban garantálja az egyszerre klasszikus és modern megjelenést.





RB3119

1965 igazi főszereplője, az Olympian semmit sem veszített lendületéből. A hullámos fémkeret sportos, de mégis igazi Ray-Ban életérzést ad.





RX5377

Ray-Ban stílus modern és vintage elemekkel. Az ikonikus Meteor az eddigi legjobb formájában tért vissza, és optikai keretként debütál.





RX6547

Könnyedebb, finomabb, mégis erősebb. A fém és a forma összhangja a sikert sugározza. A modell elérhető matt arany-, réz-, ezüst- és sötétszürke színekben.





RX2185 V – Wayfarer II

Minden feleslegtől mentes, de hangsúlyosan kerekített – egy legendás forma könnyed stílussal. Választható időtlen feketében vagy színes rétegekkel játékossá tett havannaszínekben.





RX5370

A kortárs divatnak megfelelő szögletesség ad vonzóan egyedi megjelenést ennek az acetátkeretes optikai modellnek, amely elérhető teljesen feketében vagy sugárzó havannaszínekben.





RX5372

Könnyed, mégis karakteres – ez a szupervékony acetátkeret enyhe szögletességével viselőjének sugárzó magabiztosságáról árulkodik. A merész formát fénylő vörös, sárga vagy bézs havanna- és fényes fekete árnyalatok teszik időtlenül hitelessé.