Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2018-11-30

A Thermaltake bemutatta két Bronz-tanúsítvánnyal rendelkezőtápegység sorozatát

A Thermaltake bemutatta két Bronz-tanúsítvánnyal rendelkezőtápegység sorozatát: Smart BX1 RGB és Smart BX1. A Smart BX1 RGB lefedi az 550W-tól a 750W-ig terjedő a kapacitásigényeket, míg a Smart BX1 450W-tól 750W-ig érhető el, mindkettő tápegység két különböző bemeneti feszültség beállítás támogat: 100-240V terjedő teljes tartományt és a 230V-t.  

 
Az RGB változat előre telepített RGB ventilátorral és 10
LED
-del három világítási módot és hét színt biztosít, valamint a LED-ek kikapcsolhatók, az RGB Lighting gomb megnyomásával pedig élénk megvilágítást ad a rendszerünknek. A memória funkcióval megjegyzi a felhasználó utolsó elmentett világítási módját még a számítógép leállítása után is. Mindkét terméksorozat ultra csendes hidraulikus csapágy ventilátort kapott, ezek intelligens fordulatszám vezérléssel biztosítják a kiváló hűtési teljesítményt és a csendes működést, a japán kondenzátorok a kiválótartósságot szavatolják. A legjobb stabilitás és a működés érdekében a kimeneti teljesítmény és a 40℃ állandó és folyamatos marad, a +12V-on a maximálisan 80mV-ot,  továbbá 40mV-ot ad le a +5V és +3.3V feszültségeken a 0%-tól 100% -ig terjedő terhelésnél. Egyszerű szerelhetőségével és a megbízható teljesítménye miatt az új termékcsaládok megfelelnek a felhasználók elvárásainak, akik az értékorientált fejlett funkciókat és az esztétikai vonzerőt keresik. 
 
A Thermaltake Smart BX1 RGB (550/650/750W) és a Smart BX1 (450/550/650/750W) tápegységek jellemzői:
Integrált 10 RGB LED
Az intelligens BX1 RGB sorozat 10 RGB LED-et tartalmaz, amelyeket a 120 mm-es ventilátorba integráltak. 7 szín (piros, zöld,kék, sárga, lila, világoskék és fehér) megjelenítésre képes, 3 világítási mód, köztük az impulzus, a teljes megvilágítás és a körbefutó RGB színek,valamint a LED-eket kis is kapcsolhatjuk. 
 
Egy gomb a kívánt színhez
Az intelligens BX1 RGB termékcsalád esetében egyszerűen csak egy RGB gomb megnyomásával könnyedén beállíthatod az elvárásodnak megfelelő fényeket! A beépített memória funkcióval a jelenlegi módot is elmentheted, így ugyanazt a színválasztást biztosítja minden alkalommal, amikor elindítod a számítógéped.
 
Ultra csendes 120mm-es hidraulikus csapágyas ventilátor
A 120 mm-es hidraulikus csapágyas ventilátor intelligens
RPM
vezérléssel garantálja a kiváló hűtési teljesítményt és a csendes működést. 
 
Alacsony hullámosságú (ripple free) zajszint
A +12V-on maximum 80mV képes leadni továbbá  40mV-ot az +5V és +3.3V feszültségeken  0% és 100%közötti terhelés esetén, míg az
Intel
ripple szintje 120mV hullámosodást engedélyez a +12V feszültségen és 50mV-ot az +5V és +3.3V tápfeszültségen. A legegyenletesebb áramerősség kíméli a kritikus elemeket, például a csúcskategóriás kártyákat tartja, hogy hosszú ideig megbízhatóan működjenek.
 
Kiváló minőségű japánkondenzátorok
Nagyban javítja a tartósságot, és a legjobb stabilitást és megbízhatóságot nyújtja.
 
Magas áramerősségű +12V-os tápfeszültség
A nagy teljesítményű +12V feszültségen biztosítja a stabil és megbízható ellátást a
PC
komponenseihez.
 
Több csatlakozási lehetőség
A puha, fekete kábelek gumírozott burkolattal, megkönnyítik a beszerelést és a rendszer életre keltését.
 
80 PLUS Bronzminősítésű és Intel C6/C7 szabványoknak megfelel
Energiát takarít meg a magas, 85%-os energiahatékonyságával, és 80 PLUS® Bronz minősítéssel is rendelkezik.Kifejezetten az Intel processzoraihoz optimalizálták a maximális energiamegtakarítást érdekében.
 
Az RGB világítás bármely számítógépház esztétikájához hozzájárul
Az intelligens BX1 RGB termékcsalád a legjobb választás azon felhasználók számára, akik olyan RGB tápegységet keresnek, amely minden esetben kimagasló funkcionalitású és lenyűgöző esztétikát tesz lehetővé.
 
Elérhetőség,garancia, kompatibilitás és árazás
Az új Smart BX1 RGB tápegységek mostantól elérhetők, valamint a Smart BX1 sorozatú tápegységek 2018. novemberében lesznek elérhetők a Thermaltake világszerte működőkiskereskedelmi és disztribútori hálózatán keresztül. A Smart BX1 RGB sorozatú tápegységekre öt év garanciát vállalnak, és a Thermaltake egész világra kiterjedő ügyfélszolgálatán és műszaki segítségnyújtó hálózatán keresztültámogatja. Az új Smart BX1 RGB és Smart BX1 sorozatú 80 PLUS Bronze tápegységárazásával kapcsolatban a Thermaltake weboldalán, vagy a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselőjétől kaphat további tájékoztatást.