Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2018-10-29

A festmény tulajdonosok most könnyedén válthatnak vízszintes és függőleges elrendezési módok között anélkül, hogy új helyre kellene rögzíteni a képet

Meural, a NETGEAR márka és a szabadalmaztatott intelligens művészi digitális képkeret fejlesztése mögött lévő kreatív csapat izgatottan jelentette be a Meuro platform legújabb fejlesztését a több irányba elforgatható fali konzolt.

A konzol könnyű, erős és egyszerűen használható, mechanikája lehetővé teszi a zökkenőmentes váltást vízszintesről függőleges pozícióba a Meaval Canvas képkeretnél. Ez a 90 fokos elforgatás ugyancsak a legegyszerűbb módot kínálja ahhoz, hogy bármely kedvenc műalkotásunkat megjelenítsük, a keret áthelyezése nélkül.
 
A Meural exkluzív művészeti tára, amely a my.meural.com oldalán található, 30 000 művészeti alkotást tartalmaz - összesen több mint 3 milliárd dollár értékű - amely a Meural tagság nélkül elérhető. A Meural tárban kereshetünk a műalkotások témája, korszaka, hangulata és műfaja szerint, valamint a műalkotások horizontális és függőleges irányok alapján is csoportosítva vannak. A konzolra történő felszereléssel a Meural közösség tagjai többé nem korlátozódnak egyetlen elhelyezési módra, ezáltal megduplázva a vászonképen látható művészet mennyiségét. A vászon érzékelői automatikusan észlelik a tájolást, így a képen belüli grafikák igazodnak a tájoláshoz, így egységet alkotnak a
hardver
és a
szoftver
között.
 
„A Meural közösség elhivatott tagjai már régóta várnak egy ilyen terméket. Ahogy a közösségünk és a művészeti könyvtárunk növekszik, továbbra is úgy gondoljuk, hogy a Meural tagok még jobb integrációt várnak el a terméktől.” - nyilatkozta Vlagyimir Vukicevic Meuro társalapító. „A konzol segítségével egy eszközt biztosítunk ahhoz, hogy megfeleljünk a felhasználói igényeknek, egy új világot nyitunk meg a művészeti könyvtár megtekintéséhez, és jelentősen gazdagíthatjuk a Meural Canvas élményt.”
 
A Meural konzol (Swivel Mount) októbertől elérhető a meural.com-on és ősszel megjelenik a kiskereskedelmi üzletekben is. Ha kiskereskedőt szeretne keresni, keresse fel a meural.com/locations webhelyet.
 
 
Termékleírás:
 Ajánlott fogyasztói ár: 49,95$
  • Kompatibilis a Meural Canvas Leonora Black, Leonora White és Winslow termékekkel (melyek 2017. októberétől kerültek értékesítésre)
  • 90 fokos elforgatás
  • Könnyű és tartós