Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
https://consumer.huawei.com/hu
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2018-10-04

Air France CONNECT; maradj kapcsolatban a repülés közben is  

Az Air France folyamatosan azon dolgozik, hogy új, innovatív megoldásokkal tegye minél kényelmesebbé az utazási időt. A légitársaság azt tervezi, hogy 2020-ra minden járatán elérhetővé teszi a wifit. A jelenlegi vezetékes internettel felszerelt repülőgépjáratain az Air France új kapcsolódási szolgáltatást kínál, azAir France CONNECT-et.

 

Az Air France Connect segítségével az utasok 3 különböző módon csatlakozhatnak az internethez saját okos eszközeiken keresztül.

 

  • Ingyenes „Message” opció
A Message opció lehetővé teszi az ingyenes üzenetváltást Whatsappon, Facebook Messengeren, iMessagen és a WeChaten az egész utazás alatt. Az utasok ezen kívül hozzáférhetnek az airfrance.com weboldalához és az Air France alkalmazáshoz is.

 

  • „Surf” csomag

 

A csomag magában foglalja az interneten való böngészést, üzenetváltást és emailek kiküldését is. Az utasok a következő módon vehetik igénybe a szolgáltatást:

 

  • Rövid távú járatokon mindössze 3 euróért egész úton korlátlanul;

  • Közepes távú járatokon 5 euróért egész úton korlátlanul;

  • Hosszú távú járatokon 8 euróért 1 óra használatot, 18 euróért pedig egész útra korlátlan használatot válthatnak az utasok

 

  • „Stream” csomag

 

A „Stream csomag” elérhető minden hosszú távú járaton, és magában foglalja a „Message” és „Surf” csomagok által kínált lehetőségeket is. Az utasok mindössze 30 euróért streamelhetnek és a letöltést is kezdeményezhetnek a szélessávú internetkapcsolaton keresztül.
Az Air France tervei szerint az Air France CONNECT fokozatosan bővül majd, és további szolgáltatásokat és szórakoztatási lehetőségeket kínál majd az utasoknak. Várhatóan később elérhető lesz a részletes járatinformáció, online vásárlás és széleskörű film, sorozat és dokumentumfilm választék is mobiltelefonon keresztül.
Hogyan működik?

A fedélzetre érkezést követően a telefonukat repülőmódra kapcsoló Air France utasok aktiválni tudják a wifit és kapcsolódni az „AirFranceCONNECT” hálózatra. Innen átirányítja őket a rendszer az airfrance.com kapcsolódási portálra.
A szolgáltatást igénybe vevő utasok a díjköteles opciókért számos különböző módokon fizethetnek: Visa, Mastercard, American Express, PayPal vagy Flying Blue Miles.
2020-ra az egész flotta wifivel felszerelve
2018 végére 22 hosszú távú járaton és 8 rövid- és közepes távot teljesítő repülőjáraton lesz elérhető az új Air France CONNECT
Wi-Fi
szolgáltatás, azzal a további céllal, hogy 2020-ig az egész flottát felszereljék.