Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-10-04

A Xerox Global Partner Program 2018. októberétől már Magyarországon is elérhető

A Xerox Global Partner Program 2018. októberétől már Magyarországon is elérhető. A program a Xerox hivatalos partnereit segíti a nagyobb bevétel elérésében, továbbá lehetővé teszi az erősebb, közvetlenebb ügyfélkapcsolatok kiépítését a jelenleg igencsak feltörekvő kis-és középvállalkozások körében.

 

A Xerox Global Partner Program egy olyan díjnyertes projekt, amely a partnerek számára garantálja, hogy a Xerox globális és regionális kezdeményezéseiből a legtöbbet hozhassák ki, továbbá a résztvevők a helyi Xerox menedzserek marketing támogatását és tanácsadását is igénybe vehetik.

 

Az újonnan bevezetett Global Partner Program a legfontosabb eszközünk az üzleti növekedés ösztönzésére, továbbá remekül szemlélteti fejlődő piacaink maximális támogatását” – mondta Dave Dyas, a Xerox Fejlődő piacok szervezet elnöke. „A program mind a régi, mind az új partnereknek megadja a lehetőséget, hogy növeljék a profitjukat és versenyképessé váljanak a piacon.”

 

A program részletei

A Global Partner Program kialakításakor kiemelten fontos volt, hogy segítsen a jelenlegi partnereknekkiemelkedni a versenytásaik közül, illetve hogy a program hozzáadott értéket jelentsen a már meglévő ügyfélkör számára, és új üzleti lehetőségeket teremtsen. A program széleskörű termék- és szolgáltatási portfoliójával a leendő partnerek számára is kiemelkedő értéket képvisel.

 

Partneri akkreditációt négy különösen fontos területen lehet szerezni Xerox specializációk biztosításával: Production Print Solutions - Nyomdai Megoldások (Low End és High End), Office Solutions and Applications - Irodai Megoldások és Applikációk, Managed Print Services - Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások és Authorized Service Provider - Hivatalos Szervizpartner. A képzési lehetőségek között továbbá elérhetőek kifejezetten sales partnerek, rendszermérnökök és műszaki kollégák számára összeállított tréningek és oktatási programok is.

 

A hivatalos partneri engedély megszerzésével, és így a Xerox Partner logó használatával a Xerox, mint márkaérték jól használható a tagsági szintnek és a specializációknak megfelelően. A program viszonteladók és partnerek különböző köreinek egyaránt elérhető, így a monobrandeknek, a Xerox termékeket is forgalmazó multibrand partnereknek, az IT szolgáltatóknak és a hozzáadott értéket képviselő viszonteladóknak is.

 

A Global Partner Program az értékesítési partnerekkel való együttműködést helyezi teljesen új alapokra. Az igencsak kibővített eszköztár és az elérhető források olyan hozzáadott értéket jelentenek, melyek nagy versenyelőnyt biztosítanak a piacon.” – mondta Verbán János, a Xerox Magyarország kereskedelmi igazgatója.

 

Magyarország mellett a program elérhető Latin-Amerikában, Brazíliában, Közép-Amerikában, a Karibi-térségben, a Közel-Keleten, Közép-Kelet-Európában, az eurázsiai országokban, Indiában és Oroszországban is.