Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
sulaki - 2018-10-03

A hivatalos megnyitó előtt nézhettünk szét...

Az Alza Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kereskedője, a cseh piacon 24 éve van jelen. 2017-ben éves forgalma elérte a nettó 820 millió eurót (255 milliárd Ft). A cég alkalmazottainak száma meghaladja az 1500 főt, több mint 200 000 terméket kínál az Európai Unió országaiban, szupermodern logisztikai megoldásokkal áll vásárlói rendelkezésére. A vállalat AlzaShowroom-okat és üzleteket működtet Ausztriában, Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában, de internetes oldalairól az Európai Unió valamennyi országából lehetséges a rendelés.

 

“Célunk a kitűnő vásárlói élmény biztosítása. Élvonalbeli termékeket kínálunk, az összes szuper innovációt és persze egyedülálló szolgáltatásokat, többféle kiszállítási módot valamint professzionális tanácsadást. Arra törekszünk, hogy vásárlóink termékeinket és szolgáltatásainkat a lehető legkönnyebben és leggyorsabban tudják megvásárolni.” - nyilatkozta Jaromír Řánek, az Alza.cz üzletfejlesztési igazgatója.

 

A magyarországi forgalom 2018 végére elérheti a 10 milliárd forintot. Az Arukereso.hu oldalon a vásárlók nagyon magasra, 5-ből 4,5-re értékelték az Alza.hu webáruházat.

 

Az Alza a jövő útját járja, Magyarországon fontos innovatív szolgáltatásokat vezetett be: Budapesten több mint 2 millió eurós (kb. 646 millió Ft) befektetéssel új, közel 5000 m² alapterületű szupermodern bemutatótermet (1034, Budapest, Róbert Károly krt. 54-58) nyit. A vásárlók a kétszintés üzletben 1500 csúcsterméket tekinthetnek meg. 15 000 termék azonnal elérhető a raktárról. A showroom kiemelt területei a VR, azaz a virtuális valóság szektor, az
Intel
Gaming zóna, a Microsoft XBOX és PS4 zóna, az Alza SmartHome és a jövő termékei. Öt új AlzaBoxot is kihelyeztek a vevők számára. Ezek az önkiszolgáló csomagmegőrzők a hét minden napján 24 órában elérhetők.

 

Az Alza.hu weboldalon lehetőség nyílik kriptovalutás (Bitcoin Litecoin) fizetésre valamint a termékek széles skálája megtalálható, ideértve az elektromos autókat (Tesla) is. Az internetes webáruház többféle szolgáltatást valamint kiszállítási lehetőséget illetve vonzó akciókat is kínál, mint amilyen a Black Friday. A cég társadalmi felelősségvállalása részeként  non-profit szervezeteket segít (mintegy 40 cseh nonprofit szervezetet évente). Magyarországon a Bornemisza Péter Általános Iskolával működik együtt az Alza. Az iskola nagy hangsúlyt fektet a gyerekek korszerű, hatékony fejlesztésére.

 

A TOP termékcsoportok a számítógépek és az elektronikai eszközök.

TOP, legnagyobb számban értékesített termékeink pedig:

  1. Háztartási elektronikai eszközök (kávégépek, mixerek, stb.)
  2. Okostelefonok (Xiaomi, Samsung, Huawei, iPhone)
  3. Kiegészítők (monitorok, külső meghajtók, stb.)
  4. Alzak (a cég „arca“, plüss kiszerelésben)
 

Az új Alza Bemutatóterem (Róbert Károly krt. 54-58) hivatalos megnyitása október 5-én, pénteken 8 órakor lesz.Változatos programokkal készülnek, amelyekre várják a vásárlókat.

 

További információt a www.alza.hu weboldalon talál.

 
A fényképek készítéséhez használt HTC U11+ telefont a HTC biztosította