Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
https://consumer.huawei.com/hu
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Mobil
Sulaki - 2018-09-24

Az elsőségről szóló tanúsítvány hamarosan elérhető lesz

A független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján a Magyar Telekom mobilhálózata ismét, immár harmadszorra a legjobb összesített eredményt érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a hazai mobilszolgáltatók közül. A maximális 1000 pontból 914 pontot szerzett a szolgáltató, ami 48 ponttal több, mint a második helyezett szolgáltató pontszáma. Az augusztusban elvégzett mérések során minden kategóriában - hang, adat és megbízhatóság - a Telekom hálózata tudta a legjobb eredményt felmutatni.

 

Az idén augusztusban két héten keresztül folyó átfogó felmérés során a független P3 Communications* tanácsadó cég a hazai mobilhálózatok széles szolgáltatási spektrumát -  például a hanghívás sikerességet, a beszédminőséget, a le- és feltöltési sebességet, a webböngészést - felölelő vizsgálatának célja az volt, hogy az ügyfél szemszögéből mérje fel a szolgáltatók mobilhálózatainak minőségét. A beszéd-, és adathasználati szempontokra vonatkozó mérések mellett idén már a közvetlenül az ügyfelek telefonjáról származó hálózatminőségi és megbízhatósági adatokat is felhasználták a kiértékelés során.

 

Az elsőségről szóló tanúsítvány hamarosan elérhető lesz a P3 Communications weboldalán a ’Certificates’ menüpontban: http://p3-networkanalytics.com/

 

A Magyar Telekom először 2015-ben, a P3 communications Mobile
Benchmark
Hungary 06/2015-ös felmérése során szerezte meg a „Best in test” minősítést 895 pontos eredménnyel.

 

* A P3 nemzetközi menedzsment tanácsadó, támogató és ipari megoldásszállító cég évek óta végez
benchmark
méréseket világszerte számos nagy mobilszolgáltató csoport, így a Deutsche Telekom mellett a Vodafone és az Orange számára is.