Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
https://consumer.huawei.com/hu
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Autó
Sulaki - 2018-09-24

Minden alkalommal lenyűgöz

Az „auto, motor und sport” német autós szakmagazin olvasói ismét a brit prémiumgyártó örök klasszikusát választották meg kategóriája legszebb négykerekűjének.

Az „auto, motor und sport” német autós szakmagazin olvasói ismét a brit prémiumgyártó örök klasszikusát választották meg kategóriája legszebb négykerekűjének.

Kisautó, mégsem lehet szem elől téveszteni: megnyerő kisugárzásával és egyedi karosszéria-kiegészítői páratlanul széles tárházával a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Cabrio időről időre rabul ejti a vezetés szerelmeseit. A három újdonság az „auto, motor und sport” német autós szakmagazin olvasói szavazásán is diadalmaskodott, a prémium kisautó szegmens legszebb négykerekűjeként hódítva el ismét a legjobb dizájn-innovációkat elismerő „Autonis” díjat. A MINI legújabb nemzedéke, amelyet megannyi újítás átfogó alkalmazásával az idei év elején mutatott be a gyártó, ezzel megismételte a brit prémium kisautó 2014-ben aratott hasonló győzelmét. A klasszikus MINI akkor ugyanígy, az aktuális modellfrissítést követően zsebelte be a legszebb kisautónak járó „Autonis” díjat.

A MINI izgalmas megjelenéséről és az olvasók megnyeréséről hamisítatlan stílusjegyekkel továbbgondolt karosszéria gondoskodik. Az újratervezett, LED-technológiás első fényszórókat a brit zászló motívumaival világító, ugyancsak
LED
-es hátsó lámpák egészítik ki, amelyek sötétben is azonnal felismerhetővé teszik az újdonságot. Az új modellhármas karosszéria-fényezési palettájára eközben az Emerald Grey szürkés-smaragd metál, a Starlight Blue kékmetál és a Solaris Orange narancssárga metál árnyalat is felkerült, a karosszériára megrendelhető extrafelszereltségi opciók listája pedig egy újabb tétellel gazdagodott: a Piano Black Exterior külső felszereltségi csomag a krómozott megoldás alternatívájaként magasfényű fekete keretekbe foglalja az első fényszórókat, a hátsó lámpákat és a hűtőrácsot. A személyre szabható lehetőségek tárházát új könnyűfém keréktárcsák, új bőrkárpitok, illetve új utastéri dekorbetétek és árnyalatok színesítik, amelyekkel az új háromajtós MINI, az új ötajtós MINI és az új MINI Cabrio minden korábbinál egyedibb négykerekű kedvenccé varázsolható.

A legújabb külső és belső felszereltségi opciók hamisítatlan MINI modellé, egyszersmind a prémium kisautó szegmens legegyedibb karakterévé emelik az autót. Az új MINI vonzerejét a 2018-as „Autonis” díj nyomatékosítja.

A német Motorpresse lapkiadó stuttgarti központú autós szakmagazinja idén immáron tizennyolcadik alkalommal kérdezte meg olvasóit arról, hogy „melyek a legszebb új autók 2018-ban”. A szavazásban tíz kategória kilencvenöt olyan modellje vett részt, amelyek vadonatúj generációja vagy modellfrissítése az elmúlt tizenkét hónapban debütált a német piacon. A MINI a „kisautók” mezőnyében egyöntetű győzelmet aratott öt ellenfelével szemben: a brit klasszikus a szavazatok 30,3 százalékát hódította el.