Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2018-09-12

2018. szeptember 27–30. között a Kincsem Parkban

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre, így Magyarországon immár hatodik alkalommal élhetik át az igazi bajor élményt vendégeink 2018. szeptember 27–30. között a Kincsem Parkban.


Budapesti rendezvényünk alternatívát kínál mindazoknak, akiknek személyesen nincs lehetőségük Münchenben megtapasztalni ezt az utánozhatatlan közösségi élményt.


Az idei évtől kezdve cégünk, mint a Paulaner Brauerei Gruppe GmbH & Co. KGaA hazai képviselője saját hatáskörében szervezi a PAULANER OKTOBERFEST BUDAPEST sörfesztivált.


A tematikusan felépített forgatókönyv szerint a programok jellegével a fesztivál valamennyi napja két részre bontható, így sokkal színesebb programlehetőséget kínál. A délutáni órákban és hétvégén a családokat is várjuk szeretettel: a gyerekek részére
részben ingyenes programokkal készülünk, mint bungee jumping- trambulin, kézműves foglalkozások, póni lovaglás. Az ingyenes programok mellett vidámpark is várja látogatóinkat. A rendezvény 14 éves korig ingyen látogatható.


Kora estétől hajnalig népszerű hazai fellépők szórakoztatják vendégeinket. Két sörsátorral készülünk: a Paulaner Oktoberfest sátorban hazai fellépők koncertjeire bulizhatunk, míg a Zimbo sramli sátorban német hagyományőrző sramli zenekarok húzzák a talpalávalót.


Az Oktoberfest hagyományaihoz igazodva - szintén a délutáni és kora esti órákban - a Kincsem Park által szervezett agár-, galopp-, és lóverseny futamok szórakoztatják a publikumot. Az eredeti bajor Oktoberfest sörök mellett látogatóink hazai kézműves söröket és egyéb nemzetközi sörmárkákat is kóstolhatnak. A bajor és hazai gasztronómiai kirándulást egész nap biztosítja az önmagában is nagyon népszerű Food Truck Catering.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek megtalálhatók a www.oktoberfestbudapest.hu weblapunkon.