Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
https://consumer.huawei.com/hu
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2018-09-12

A 2013-ban alapított Flash Wolves egyike Tajvan vezető eSport szervezetének

Az ADATA bejelentette, hogy partneri megállapodást kötött Tajvan egyik legnagyobb eSports csapatával, a
Flash
Wolves-szal. Az együttműködést az ADATA a kaohsiungi IeSF World Championship 2018 világbajnokságon jelentette be, ezzel is jelezve, hogy továbbra is elkötelezetten támogatja az eSport növekedését Tajvanon és a világ minden táján.

 
„Nagy örömünkre szolgál, hogy szponzorálhatjuk a
Flash
Wolves-t, hiszen alapelvünk, hogy kiváló minőségű hardvereket szállítsunk, amely minden szinten segíti a játkosokat, a kezdőktől egészen a professzionális gamerekig” - nyilatkozta Simon Chen, az ADATA elnöke és vezérigazgatója. „Az ADATA továbbra is támogatni kívánja az eSport fejlődését Tajvanon és más régiókban azáltal, hogy szorosan együttműködik a résztvevőkkel, az eSport csapattól és rendezvényszervezőktől a kormányzati szervekig.
 
„Az üzleti szemléletmód támogatása elengedhetetlen a tajvani eSports növekedéséhez és versenyképességének fellendítéséhez nemzetközi szinten is” - nyilatkozta Pei-Ching Hsu, a kínai Tajpej eSport Egyesület ügyvezető igazgatója. „Reméljük, hogy az ADATA és más szponzorok által kitűzött cél kiváló példát mutat és ösztönözni fogja a közösség többi tagját, hogy támogassák és segítsék az eSportot Tajvanon, ami így egy következő szintre tud lépni."
Az ADATA XPG és a
Flash
Wolves sajtótájékoztatón jelentette be partnerséget Taichungban, ahol részt vett az ADATA elnöke és vezérigazgatója, Simon Chen, valamint a Flash Wolves csapat tagjai, köztük a 2018-as Ázsiai Játékok bronzérmes gamerei: Maple (Yi-Tang Huang) , Betty (Lu Yu-Hong) és SwordArt (Shuo-Jie Hu).
 
A 2013-ban alapított Flash Wolves egyike Tajvan vezető eSport szervezetének. Versenyeztek a világ legrangosabb eSport rendezvényein, többek között a League of Legends (LoL) Világbajnokságon és az
Intel
Extreme Masters-en is.