Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Autó
Sulaki - 2018-09-05

Ősztől közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsi várja a Wallis Motor Duna új szalonjának ügyfeleit

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitja meg kapuit a Wallis Motor prémium szolgáltatásokat és szalonkörülményeket kínáló új egysége, a Wallis Prémium Használtautó Center. A BMW Premium Selection modellek, valamint a Wallis Motor Pest és Duna szigorú minőségellenőrzésen átesett használtautó kínálatban ősztől válogathatnak a szalon ügyfelei.

Ősztől közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsi várja a Wallis Motor Duna új szalonjának ügyfeleit. A budapesti Könyves Kálmán körúton nyitó Wallis Prémium Használtautó Centerben, ahol BMW Premium Selection modellek és a Wallis Motor Pest, valamint a Wallis Motor Duna használtautó kínálatának darabjai válnak elérhetővé, a prémium újautó kereskedésekre jellemző miliővel, kényelemmel és szolgáltatáskínálattal találkozhatnak a vásárlók. Az új egység egyedülálló méretű használtautó kínálatot jelent majd Magyarországon, az ügyfelek 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10 000 km-ig ingyenes karbantartással szervizelt széles választékból tallózhatnak. A BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is elérhetővé válik az elsők között az országban, melynek keretében a MINI modellekhez is ugyanazon előnyök és szolgáltatások társulnak majd. A szalonban 8 autó állítható ki egyszerre, 3 értékesítő pont szolgálja ki az ügyfeleket, valamint egy BMW Isetta kávézó segíti a várakozás kényelmét. A telephelyen további közel 50 db autó tekinthető meg a márkákhoz méltó prémium környezetben.

A BMW márka és a Wallis csoport 24 éves kapcsolatra tekint vissza Magyarországon. A gépjármű kereskedő vállalat 2016-ban Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb – 5 000 m2-es – és egyben legmodernebb, egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő BMW, BMW Motorrad és MINI márkakereskedését adta át. A legújabb standardok szerint teljes körűen felújított Wallis Motor Duna mellett most felépülő Wallis Prémium Használtautó Centerben magasan kvalifikált, teljes körű szervizszolgáltatást, külön finanszírozási és biztosítási ügyintézést is kínáló személyzet segíti a betérő ügyfeleket a megfelelő jármű kiválasztásában.