Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2018-08-23

A Philips OLED TV-k dupláztak

Nem csak egyszer, hanem kétszer! A vállalat két legújabb 2018-as
OLED
TV modellje is megkapta az elismert
EISA
díjat, a Philips TV ezzel továbbra is az OLED TV-piac vezetője a teljesítmény terén.

Az
EISA
hivatalosan is megadta a Philips 55” OLED803 TV-nek a „Best Buy OLED TV 2018-2019” és az új Philips 65” OLED903 TV-nek - az első termék, mely a Bowers & Wilkins, a világ vezető audiotermék gyártójának szakembereivel történő exkluzív együttműködés részeként született – pedig, a „Home Theatre TV 2018-2019” díjakat.
Az OLED903 általános minőségére vonatkozóan további elismerést kapott az IF Design Award díjával még az év elején.
A 903-as modellt dicsérve, az
EISA
döntőbizottsága nyilatkozta:“A házimozi-rajongók valóban mozi élményt szeretnének, amely dinamikus hangzással párosul, a Philips 65
colos
OLED zászlóshajója pontosan nekik készült. Egy új, exkluzív partnerség eredményeként a hi-fi specialistával, a Bowers & Wilkins-szel, kapta meg a TV a soundbar-t... A 65"-os OLED903-as osztályában vezető teljesítményt kínál, melyet az Ambilight hangulat tovább fokoz, így a legjobbat hozza ki a
HD
Blu-ray és streaming forrásokból”.
 
Az új 803-as terméket pedig az
EISA
zsűrije így kommentálta: “A Philips ötvözi a legfrissebb 2018-as OLED panelt a továbbfejlesztett P5 képkezelő rendszerrel a valóban lenyűgöző eredmény érdekében az 55"-os modellben, miközben ára még mindig nagyon kedvező. Az UHD OLED ANDROID TV lehetővé teszi, hogy normál dinamikatartományú médiát, majdnem HDR közeli minőségben élvezhessük a Philips legújabb innovációjának a „Perfect Natural Reality"-nek köszönhetően.”
 
Az
EISA
(European Imaging & Sound Association) 36 éve választja ki az új irányvonalat, a legizgalmasabb, kreatív és élvonalbeli, innovatív termékek közül, melyet EISA díjjal ismer el. Ezeket 25 ország szakemberei és technikai specialistái, valamint 53 vezető szaklapjának újságírói választják meg világszerte.
Mindkét EISA díjat hivatalosan is átadják a Philips TV-nek az IFA keretében, ami világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vására Berlinben, 2018. augusztus 30-án.
 
Új OLED fejlesztések.
Az új modellek ugyanazokkal a kiemelkedő képminőséggel rendelkeznek, mely a 2018-as OLED paneleknek köszönhetünk, ami új tükröződésgátló bevonatot kapott a még jobb fekete szín reprodukálásához és a 1000 nites fényerőhöz – ez 10% -kal magasabb fényerő a 2017-es modellekhez képest.
Az új modellekben egyaránt megtaláljuk a 2. generációs P5 Picture Perfect Processing Engine-t, amely az új, „Perfect Natural Reality” kontrasztnövelő technológiát is magába foglalja – ami egy szabadalmaztatott intelligens algoritmus, amely a standard SDR tartalmakkal jobb minőségű HDR képpé javítja fel.
A letisztult és elegáns európai formatervezésbe integrálva találjuk meg mindkét tévé esetében a hangrendszert. A 803 fejlett hangképzéssel rendelkezik, amely jóval jobb a korábbi modellhez képest, míg a 903 a Bowers & Wilkins szakértelmével és technológiájával új szabványt állít fel a hangrendszerek esetében - köztük négy előre néző hangszórót egy akusztikusan áteresztő Kvadrat szövettel takarva.
Mindkét eszköz egyedülálló háromoldalú Ambilight technológiával, Android TV Nougat operációs rendszerrel, mely tartalmazza a beépített „Google Asszisztens" és a „Works with Amazon Alexa” funkciókat. Ezek hamarosan, a TV készülékeken az Android O szoftverfrissítése után lesznek elérhetőek.
A 803 2018 augusztusában lesz megvásárolható, míg a 903 - augusztus 30-án hivatalosan az IFA kiállításon Berlinben kerül bemutatásra, és 2018 októberétől vásárolható meg.