Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2018-08-02

Kiemelkedő szórakoztató funkciók pénztárcabarát áron  

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Galaxy Tab A 10.5-öt, a tabletet, amelyben az egész család örömét lelheti otthon és útközben egyaránt. A családbarát szórakoztató funkcióknak, a fejlett audio és vizuális jellemzőknek köszönhetően a Galaxy Tab A 10.5 kiváló eszköz a kedvenc filmek és műsorok megtekintéséhez bárhol, bármikor. Nem számít, hogy épp a kanapén pihenünk vagy úton vagyunk, a Galaxy Tab A 10.5 órákig képes szórakoztatni a családot. Az olyan csatlakoztatott funkcióknak köszönhetően, mint a Samsung SmartThings, az otthonunk irányítása még nem volt ilyen egyszerű.

 

Büszkén jelentjük be a Galaxy Tab A 10.5-öt, a Samsung tablet portfóliójának legújabb tagját, amely technikai adottságainak köszönhetően egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi az életet az egész család számára – mondta el Jason Lee, Samsung Electronics igazgatója, a Mobilkommunikációs üzletág tablet termékstratégiájáért felelős csoportjának vezetője. – Az újragondolt kialakítás, a fejlett szülői felügyeleti funkciók és az új, otthoni összekapcsolhatóságot segítő jellemzők teszik a Galaxy Tab A 10.5-öt a modern háztartások elengedhetetlen kiegészítőjévé.”

 

A Galaxy Tab A 10.5 tableten a családdal, barátokkal közösen nézhetünk filmeket, játszhatunk vagy böngészhetjük az internetet. Az eszköz rendkívül keskeny kávájának köszönhetően a 10,5
colos
kijelzővel rendelkező eszköz megjelenése letisztult és elegáns. Az eszköz négy sarkán található, Dolby Atmos® technológiára épülő hangszórók kitűnő, a felhasználót szinte körül ölelő hangzást biztosítva emelik a szórakozást új szintre.


 

A Kids Mode funkcióval a szülők felügyelhetik és irányíthatják a Galaxy Tab A 10.5-ön megjelenő tartalmakat, illetve megszabhatják, hogy gyermekük mennyi ideig használja az eszközt, amelyet úgy terveztek, hogy a tanulás ás a szórakozás egyszerre legyen rajta élvezetes és biztonságos. Ez a mód magában foglalja a Kids Browser böngészőt és a Galaxy Apps for Kids applikációt, valamint nyolc egyéb, ingyenesen elérhető gyerekbarát alkalmazást is. A kínálatban a Toca Hair Salon 3 és a BRIO World – Railway is megtalálható. A Galaxy Tab A 10.5 Multi User Mode-jának köszönhetően több felhasználói fiók is létrehozható, így a gyerekek és a szülők akár külön-külön is bejelentkezhetnek az eszközbe.

 

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 továbbfejlesztett csatlakoztatható funkcióinak köszönhetően most minden eddiginél egyszerűbb a családi életet és az otthoni teendőket szervezni. A Samsung Always OnDaily Board felületegy helyen teszi elérhetővé a felhasználók kedvenc fotóit, és az olyan mindennapi információkkal szolgáló alkalmazásokat, mint az időjárás-előrejelzést, a naptárat és az órát. A családbarát Galaxy Tab A 10.5 tableten elérhető SmartThings1 alkalmazás segítségével akár egyetlen gombnyomással irányíthatók az otthoni okos berendezések. Legyen szó a lefekvéshez kötődő előkészületekről vagy a fűtés szabályozásáról, az új Samsung Galaxy Tab A 10.5 tablettel egyszerűen irányíthatjuk okos otthonunkat.2

 

 

Samsung Galaxy Tab A 10.5’’ Termékspecifikációk

 

KIJELZŐ

10.5”
WUXGA
(1920x1200)
TFT
LCD


CHIPSET

Nyolcmagos Qualcomm® Snapdragon™ 450 (1.8GHz)

LTE-TÁMOGATÁS

LTE Cat.6

MEMÓRIA

3GB + 32GB,
microSD
400GB-ig


KAMERA

8MP
AF
+ 5MP vakuval


CSATLAKOZÁS

USB 2.0 (Type C)

ÉRZÉKELŐK

Gyorsulásmérő, Iránytű, Giroszkóp, RGB, Hall-érzékelő

VEZETÉK NÉLKÜLI CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac,
Wi-Fi
Direct, Bluetooth® 4.2


GPS

GPS +
GLONASS
+ BeiDou
3

MÉRETEK, SÚLY

260.0 x 161.1 x 8.0

529g (Wi-Fi), 534g (LTE)

AKKUMULÁTOR

7,300mAh

OPERÁCIÓS RENDSZER / FRISSÍTÉS

Android 8.1

VIDEÓ

Felvétel: FHD @ 30fps

Lejátszás: FHD @ 60fps

 

 

*Minden, jelen dokumentumban feltüntetett specifikáció, funkció, alkalmazás és egyéb termékjellemzők, beleértve, de nem kizárólag a termékelőnyöket, a dizájnt, az árazást, az alkatrészeket, a teljesítményt, az elérhetőséget és a kapacitást, előzetes értesítés nélkül változhat.

1 Az elérhető funkciók régiónként eltérhetnek.

2 A SmartThings alkalmazással kompatibilis eszközök régiónként eltérők lehetnek.

3Az elérhető funkciók régiónként eltérők lehetnek.