Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Informatikai partnerünk a HP
Multimédiás partnerünk a HTC
www.cloudmanager.hu
Mobil
sulaki - 2018-07-03

A legújabb 4G technológia karnyújtásnyira...

Két új készülékkel bővül idén nyáron a Vodafone sajátmárkás kínálata. A Vodafone Smart N9 stílusos dizájnnal, időtálló alumíniumborítással és innovatív biztonsági megoldásokkal nyújtja a legújabb
4G
technológiát. A Vodafone készülékek másik új tagja, a Vodafone Smart N9 Lite elsősorban családok számára kínál olyan megbízható és megfizethető, 4G technológiával rendelkező alternatívát, amely testre szabható internet- és mobilhasználat-felügyeleti megoldásaival akár a fiatalabb korosztály első okostelefonjaként is szolgálhat.


 

A Vodafone Magyarország az N-széria folytatásaként idén nyáron két okostelefonnal újítja meg sajátmárkás kínálatát. Az új készülékek tervezésénél az egyik legfőbb szempont az volt, hogy maximálisan felhasználóbarát kialakítással könnyítsék meg a mindennapi használatot, ugyanakkor lehetővé tegyék a legújabb 4G technológia élvezetét is, mindezt testre szabható, innovatív biztonsági megoldásokkal ötvözve. Az új Vodafone Smart sorozatot a németországi Vodafone tervezte és tesztelte, azzal a céllal, hogy ügyfeleinek díjnyertes, világszínvonalú dizájnt és kompromisszummentes minőséget biztosítson a lehető legjobb áron.

 

A Vodafone Smart N9 a legfrissebb Android™ 8.1 Oreo™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek
processzor
működtet. A készülék 13
MP
-es, autofókusszal ellátott hátlapi és 8 MP-es széles látószögű előlapi kamerával felszerelt. A nagyméretű, szinte keret nélküli 5,5”-os HD+ kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc alkalmazásaikat és az általuk megörökített pillanatokat nagy felbontású, 18:9 képarányban élhessék át újra.

 

A 16
GB
belső memória egy további SD-kártyával bővíthető 32GB-ig, amely elegendő helyet kínál a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2900 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 vészhelyzetben is kéznél van, hiszen a beépített biztonsági megoldásokkal akár zárolt képernyőn keresztül is gyorsan és egyszerűen küldhető személyre szabott SOS üzenet öt előre megadott telefonszámra. A biztonsági funkciókat erősíti a kezdőképernyőn elhelyezett gyorsbillentyű is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén meg tudják osztani aktuális helyzetüket, így a közeli hozzátartozók azonnal értesülhetnek arról, hogy merre jár az, aki igazán fontos számukra. Mindemellett a megújult ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a készülék mindig biztonságban van, és egy érintéssel használatba vehető.

 

A Vodafone Smart N9 elegáns ezüst-alumíniumborítást kapott, és a „kisebb előlap, nagyobb képernyő” elv mentén kialakított dizájn által tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az üzletekben már elérhető Vodafone Smart N9 elvihető 2 éves hűségidővel, 41.790 Ft-os teljes készülék áron egyösszegben vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel, például Go L tarifával 1.990 Ft-os kamatmentes részletfizetéssel 21 hónapon keresztül; hitelképesség vizsgálatot követően, esetenként mobil előleggel. A Go L tarifacsomag havidíja 5.990 Ft, e-Pack-kel, mely 100 percet vagy
SMS
-t kínál minden hónapban, belföldön és az EU-ban normál díjas magyar számokra[1], valamint 10 GB belföldön és az EU területén is felhasználható adatforgalmat.

 

A Vodafone Smart N9 Lite szintén továbbfejlesztett technológiával rendelkező 4G képes készülék, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki a Vodafone 4G hálózatából, így akár az otthoni vezetékes kapcsolattal azonos minőségű internetet tapasztalhatnak.

 

Az elsősorban családok számára tervezett okostelefon Android™ 8.1 Oreo Go™ operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet. A készülék 8 MP-es, vakuval ellátott hátlapi és 5 MP-es előlapi kamerával van felszerelve. A vékony kialakítású dizájnnak köszönhetően, amely 5.34”-es kijelzővel és kiváló minőségű, 18:9-es képaránnyal párosul, nem jelent problémát akár a szélesképernyős alkalmazások, játékok, akár a videók élvezete, mindemellett a keskeny perem is hozzájárul a maximális felhasználói élményhez.

 

A 16GB belső memória 32GB-ig bővíthető, elegendő helyet adva a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2460 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 Lite különlegessége speciális védelmi- és biztonsági funkcióiban rejlik, amelyek segítségével a szülők nyomon követhetik és szabályozhatják, hogy gyermekük milyen alkalmazásokat, mennyi ideig használ, így teljes körűen testre szabhatják a készülék használatát. A beépített intelligens biztonsági megoldások között szerepel a valós idejű helymegosztás a hozzátartozókkal, SOS üzenetek küldése előre megadott személyeknek, valamint segélyhívások indítása.

 

A minden téren a hétköznapok megkönnyítésére tervezett készülék Simple Notifications funkciót is kapott, így az értesítések rendszerezése és rangsorolása hozzájárul ahhoz, hogy a fontos információk mindenképpen célba érjenek.

 

A Smart N9 Lite gyöngyház fehér és jeges fekete színekben kapható, csúszásgátló felülete stabilitást, tenyérbe illeszkedő, ergonomikus kialakítása pedig további komfortérzetet biztosít. A Vodafone üzletekben július közepétől elérhető Vodafone Smart N9 Lite a Vodafone Go S tarifacsomag kivételével bármely új Red és Go tarifa 2 évre történő választása esetén bevezető áron 1 forintért elérhető. Vodafone Go S (2év) tarifa esetén a készülék teljes ára 29.190 Ft, egyösszegű vásárlás esetén vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel 21 havi 1.390 Ft-os kamatmentes részletre.

 

[1] További díjak: 40Ft/perc vagy SMS

Érdekességek
padmin - 2019-11-04
Főnökválság van Magyarországon? Meglepő eredményeket hozott egy új felmérés, kiderült, mire érdemes figyelni a cégeknek

Egyre inkább a hatékonyságnövelés és a wellbeing kerül az irodafejlesztési projektek középpontjába, de mit várnak a munkavállalók? Igaznak bizonyul a közhely, miszerint nem minden a jó fizetés: a dolgozók több mint 50% hajlandó lenne lemondani keresetének egy részéről egy jobb vezetőért.

Érdekességek
padmin - 2019-10-25
Jobb és drágább notebookokat vesznek a magyarok, mint tavaly

Négy éve még 120-150 ezer forintért, idén azonban már átlagosan 223 ezer forintos bruttó áron választottak noteszgépeket a vásárlók a Notebook.hu-nál - ami mintegy 23 ezer forinttal magasabb a hazai átlagnál. Érdekesség, hogy jelenleg a gamer készülékek népszerűsége hajtja előre a legjobban a magyar piacot.