Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Mobil
sulaki - 2018-05-08

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó mophie bemutatta a juice pack sorozat új Samsung készülékekhez gyártott modelljeit

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató juice pack® termékét Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S9+ készülékekhez.

mophie juice pack® for Galaxy S9 és S9+ ultravékony, 2070
mAh
teljesítményű beépített akkumulátort tartalmazó telefontokok, amelyek 29 illetve 33 óra extra beszélgetési időt, erős ütésvédelmet és vezetéknélküli töltést kínálnak egyetlen csomagban.
 
Mindkét modell kompatibilis a mágneses illesztést lehetővé tevő mophie charge force™ technológiát támogató kiegészítőivel és megfelel a kávézókban, bútorokban és a számos új autómodellben megtalálható Qi vezeték nélküli töltési szabványnak.
 
Priority + funkció lehetővé teszi, hogy a töltőhöz való csatlakoztatáskor először a telefonkészülék, majd a juice pack® akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.
 
Mindkét termék tartalmazza a mophie márkától megszokott gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket és a
LED
-es töltöttségi szint kijelzőt. 
 
A mophie juice pack® tokok Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekhez május végétől vásárolhatók meg a mophie.com weboldalon.

 

 

Számítástechnika
sulaki - 2018-10-17
Bemutatkozott a TS-351 otthoni NAS

A QNAP teljessé teszi a 3 rekeszes NAS termékcsaládját: bemutatjuk a TS-351 otthoni NAS-t, amely két darab NVMe M.2 SSD bővítőhelyet, multimédia streamelést és hatékony tiered tárolást kínál