Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
sulaki - 2018-05-08

Háttérvilágítással ellátott billentyűk, fényhatások és mechanikus kék kapcsolók anti-ghosting funkcióval; nagyszerű választást jelent a lelkes játékosok számára

Az ADATA Technology bemutatta az XPGINFAREX K20 gaming billentyűzetet. Lelkes játékosoknak készült, a billentyűzet stílusos fekete színben, mechanikus kék kapcsolókkal rendelkezik, a háttérvilágítással ellátott billentyűket 50g nyomóerővel látták el, amihez 11 világítási effektust programozhatunk be a professzionális játék és a hangulat érdekében. Az INFAREX K20 gombjait hosszú élettartamra és tartósságra tervezték, 50 millió billentyű lenyomással és anti-ghosting funkcióval védelmet nyújt a parancsok és az egyidejű billentyűleütések kiküszöböléséhez. 

 
Érezd a nyomáspontot, köszönhetően a kiváló visszajelzésnek
A sportolás alatt a mechanikus kék kapcsolóknak köszönhetően, a játékosok élvezni fogják a lenyűgözően érezhető reakciót,amellyel minden billentyű lenyomásánál találkozhatnak. Az ergonomikus billentyűsapkák 50 g-os nyomóerővel kombinálva megkönnyítik a felhasználószámára a tapintás érzetét, így tudni fogják, hogy leütéseik sikeresek. Sőt, az anti-ghosting funkció használatával nem kell aggódniuk a beviteli jelek ütközésétől,ha egyszerre több billentyűt nyomnak le, illetve a parancsok sem fognak kimaradni.
 
Hozd létre a jó hangulatot 11 fényhatással
 Az INFAREX K20 tizenegy világítási effektusai könnyedén átkapcsolhatók a dedikált üzemmód gomb használatával.Ezenkívül azok gyorsasága a mindkét oldalon elhelyezett „Mode” billentyűvel is beállítható, ezzel testre szabhatjuk a fényhatást, hogy megteremtsük a kívánt légkört bármilyen játékhoz vagy hangulathoz. Az INFAREX K20 multimédiás kapcsolókkal is rendelkezik, így gyorsan módosíthatjuk a hangerőt vagy más paramétereket egyheves csata közepette, így más programokat vagy alkalmazásokat nem kell megnyitnunk.
 
Tartós, felkészült a hosszú csatákra
Játszhatunk akár folyamatosan,intenzíven a tartós és robusztus INFAREX K20 keyboardon. A billentyűket 50 millió leütésre tervezték, rendkívül tartós kábellel rendelkezik, amely megerősített kábelvédelmet kapott, így jobban ellenáll a szakadásnak, a rongálásnak és a törésnek.
 

Számítástechnika
sulaki - 2018-10-17
Bemutatkozott a TS-351 otthoni NAS

A QNAP teljessé teszi a 3 rekeszes NAS termékcsaládját: bemutatjuk a TS-351 otthoni NAS-t, amely két darab NVMe M.2 SSD bővítőhelyet, multimédia streamelést és hatékony tiered tárolást kínál