Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2018-04-06

A legnépszerűbb sorozatok világpremierjeivel ajándékoz korlátlan moziélményt digitális tévéelőfizetőinek áprilisban a Telekom

A legnépszerűbb sorozatok világpremierjeivel ajándékoz korlátlan moziélményt digitális tévéelőfizetőinek áprilisban a Telekom. A negyedik hónap bónuszcsatornája a sokszorosan díjnyertes AMC lesz, amely április harmadikán déltől május másodikán déli tizenkét óráig díjmentesen elérhető lakossági IPTV-n, digitális kábel TV-n, SAT TV-n, valamint a TV GO-n. A csatornához minden lakossági tévéelőfizető hozzáférhet, az üzleti előfizetések, a Koktél, valamint a Közszolgálati csomagok kivételével.

 

Ebben az időszakban az AMC három világpremierrel is jelentkezik, amelyeket ezekkel egyidőben a magyar rajongók is eredeti nyelven nézhetnek. Olyan favoritokról van szó, mint a Fear The Walking Dead negyedik évada, illetőleg az Into the Badlands harmadik szériája, vagy a vadonatúj és Budapesten forgatott The Terror. A sorozatok epizódjai a csatornán történő első megjelenés után a Telekom Moziklubjában is elérhetők.

 

Miután a Fear the Walking Dead harmadik évada itthon az AMC legnézettebb premierje lett az indulás óta, óriási várakozás előzi meg a sorozat negyedik felvonását, amely április 16-án este 11 órakor indul. Igazi különlegességnek számít majd, hogy Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetjük végig, aki a The Walking Dead című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, mert a két sorozat végre összeér.

 

Abszolút közönségkedvencként rajtol április 26-án este háromnegyed tizenegykor az Into the Badlands folytatása is. A főszereplő Daniel Wu mellett több új színész is feltűnik majd a harmadik évadban, így például Sherman Augustus, Lewis Tan, vagy az a Dean-Charles Chapman, akit a Trónok harcából a magyar nézők is ismerhetnek.

 

Budapesten forgatták az AMC vadonatúj thrillerét, a The Terror-t. A tízrészes sorozat Dan Simmons valós történeten alapuló regényét dolgozza fel, amelyben Sir John Franklin és a Brit Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul.

 

További információ: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tv/csatorna-kinalat#iptv-szcshd