Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
sulaki - 2018-01-24

Nincs szükség külön eszközre

Az ADATA bemutatta az ED600 külső merevlemez-házat, amely a hordozható külső tárolók kényelmét ötvözi az
SSD
meghajtók sebességével és teljesítményével. Az ED600 kompatibilis a merevlemezekkel és
SSD
-vel, az USB3.1 csatlakozón keresztül elérheti az 5
Gb/s
átviteli sebességet. Az ED600 erős és stílusos, rendkívül felhasználóbarát; egyszerűen csatlakoztassa, várjon három másodpercet a telepítés befejezéséhez, anélkül, hogy további szoftverekre vagy eszközökre lenne szükség.

 

Nincs szükség külön eszközre!

Az ED600 konstrukciója az egyszerű használaton alapul. Az eszköz összeszerelése három egyszerű lépésből áll, amelyeket a felhasználók három másodpercen belül elvégezhetnek, még akkor is, ha nem rendelkeznek gépszerelési ismeretekkel. Az ED600 támogatja a 7 mm-es és 9,5 mm vastag 2,5 hüvelykes
SATA
merevlemezeket és
SSD
-ket, kompatibilis mind Windows, mind MacOS rendszerekkel. Használható asztali számítógépekkel, notebookokkal és még játékkonzolokkal is. Továbbá az ED600 biztonsági zárja megakadályozza, hogy a meghajtó a mozgás, vagy ütések következtében kilazuljon.

 

IP54 por- és vízvédelem

Az ED600 robusztus, fekete külső burkolatával és alumínium betéttel a stílus és a biztonság érzetét nyújtja, ráadásul IP54 por és nedvesség elleni védelemmel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk az adatok elvesztésétől, mivel a víz vagy a por nem jut be a külső héj alá, ami nagymértékben megnöveli az ED600 használati lehetőségeit. Továbbá az ED600 kiemelkedő ütésállósági képességekkel rendelkezik, szilikon réteggel a masszív külső burkolat alatt, így akár a 100 cm-es leejtéstől is véd. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy adataik védve vannak a külső behatásoktól.