Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2017-12-18

Forradalmi megjelenés a számítógép építésben

A Thermaltake bemutatta a legújabb fejlesztését az új Core P90 edzett üveg kiadású középméretű toronyházát. Az új sszámígépház egyedülálló vázszerkezettel büszkélkedhet, amely a belső három rekeszes térelosztást a grafikus kártya, a PSU és más hűtőkomponensek számára különíti el. A háromszög alakú elrendezés és a két 5 mm vastag, edzett üveg oldallap hatszögletű prizmás alakot ad a Core P90-nek. A háromszög alapra történő elrendezés (falra szerelhető, vízszintes fekvés és függőleges helyzet) mellett a Core P90 TG többfajta telepítési tesz lehetővé a forradalmian új modding megjelenítéséhez. Az egyedi hűtési zóna a jobb oldalon található „3+2”
HDD
és a két 3,5 "/ 2,5"
merevlemez
kompatibilis konzolnak köszönhető az M/B tálca mögött helyezkedik el. A maximum három 140 mm-es ventilátorral, egy 480 mm-es radiátorral és a legújabb
PC
-hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal a Core P90 TG lehetővé teszi, hogy megmutassuk az esztétikusok és határtalan lehetőségeket a modder rendszereknél.


 

A Thermaltake Core P90 Tempered Glass Edition Mid-Tower már elérhető a legnagyobb webáruházakban. A termékek elérhetősége és ára, régiónként eltérő lehet.