Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
sulaki - 2017-11-23

Rendkívül költséghatékony, nagy tárolási kapacitással rendelkező mentési megoldást biztosít

A QNAP bejelentette az összes QNAP
NAS
számára elérhető QTS 4.3.4 béta verzióját, mely az ARM alapú NAS modellek számára is lehetővé tette a pillanatkép mentést, így kevesebb, mindössze 1GB memória szükséges a használathoz. A bejelentésnek megfelelően a TS-1635 most már támogatja a pillanatképeket, költséghatékonysága, biztonsága és nagy kapacitása miatt, még hasznosabb üzleti megoldást jelent a vállalkozások és szervezetek számára.

 

Az Annapurna Labs Alpine AL-514 négymagos, 1,7 GHz-es ARM® Cortex®-A15 processzorral működő TS-1635 16
merevlemez
helyet biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy 12 db 3,5”-os merevlemezt és négy 2,5”-os
SSD
-t telepítsünk a masszív adattároláshoz. A QTS 4.3.4 frissítése után a TS-1635 nemcsak a saját pillanatfelvételeit tudja tárolni, hanem biztonsági másolatokat is készíthet többféle NAS-ról a Snapshot Replicával, így teljes mértékben kihasználhatóvá válik a nagy tárolási kapacitása az adatbiztonság növelése mellet, a zsarolóprogramok nem kívánt hatásai pedig a minimumra csökkenthetők.

 

A TS-1635 tervezésének hátterében az az elképzelés állt, hogy a felhasználók egy nagy méretű tárolási lehetőséggel rendelkező, költséghatékony NAS megoldást használhassanak. A TS-1635
SATA
6Gb/s csatlakozókkal, két 10 GbE SFP+ és két Gigabit
RJ45
porttal rendelkezik, a nagy adatbiztonságért a
hardveres
titkosítási motor felel, a PCIe bővítőhellyel pedig további eszközöket adhatunk
NAS
-hoz. A kis- és közepes vállalkozások egy erős, mégis gazdaságos, négymagos, 10GbE NAS megoldás választhatnak ezzel.

 

„A QNAP folyamatosan arra törekszik, hogy a felhasználóinak a legjobb ár-érték arányú NAS megoldásokat fejlesszen. Más, hasonló termékekhez képest a TS-1635 a leginkább költséghatékony, nagy kapacitású NAS megoldás. A felhasználók frissíthetnek a QTS 4.3.4-es verziójára a pillanatfelvételek készítéséhez és a TS-1635 nagy kapacitásának kihasználásához, hogy nagy mennyiségű pillanatfelvételt tárolhassunk központilag a QNAP NAS-on.” - nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

Számítástechnika
sulaki - 2018-10-17
Bemutatkozott a TS-351 otthoni NAS

A QNAP teljessé teszi a 3 rekeszes NAS termékcsaládját: bemutatjuk a TS-351 otthoni NAS-t, amely két darab NVMe M.2 SSD bővítőhelyet, multimédia streamelést és hatékony tiered tárolást kínál