Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
sulaki - 2017-11-14

Több Logitech márka innovációs és dizájnértékét ismerték el

A Logitech bejelentette, hogy öt terméke is megkapta a CES 2018 Innovációs Díjat. Az elismert termékek a Jaybird® RUN, a Logitech® G POWERPLAYWireless Charging System, a Logitech® Circle 2, a Logitech® CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial, és a Logitech® Flow.

 

“A dizájn a Logitech termékek szempontjából kiemelt fontosságú, rengeteg időt töltünk azzal, hogy összehozzuk a legjobbat. Nagyon örülünk, hogy a Fogyasztói Technológiai Szövetség elismeri erőfeszítéseinket” – mondta el Bracken Darrell a Logitech elnök-vezérigazgatója. “A célunk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek jól néznek ki, jó érzéseket váltanak ki fogyasztóinkból és meghaladják a várakozásokat.”

 

Idén, a Logitech termékeket az alábbi kategóriákban ismerték el:

 

A CES Innovation Awardra nevezett termékeket ipari dizájnerekből, mérnökökből, valamint a média képviselőiből álló zsűri véleményezi, így elismerve a kiemelkedő dizájn- és mérnöki megoldásokat 28 termékkategóriában.

 

A Logitech díjazott termékei közül valamennyi megtekinthető lesz a CES 2018-on január 9. és 12. között Las Vegas-ban.

 

A CES Innovation Awardra nevezett termékeket a mérnöki teljesítmény, a kinézet, a dizájn, a funkcionalitás, a felhasználhatóság és a vásárlók számára biztosított érték, valamint az újdonságfaktor és a versenytársakhoz való viszony alapján értékelik. Az idei nyertesek összefoglaló listája itt érhető el: CES.tech/Innovation.