Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-10-20

A több millió forint összdíjazású versenyre eddig közel 70 csapat regisztrált

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hazai programozóversenye, az NNG C++ Grand Prix továbbra is várja a vállalkozó kedvű fejlesztőcsapatokat. A jelentkezési időszak október 25-én zárul, a selejtező feladatait 30-án kapják kézhez a résztvevők.

 

Még 5 napig, azaz 2017. október 25-én éjfélig várja a csapatok jelentkezését a C++ Grand Prix-t szervező NNG. A www.programozoverseny.hu weboldalon eddig közel 70 csapat jelezte regisztrációs szándékát, egyetemisták és tapasztalt szakemberek egyaránt. A megmérettetésben részt vesz több korábbi bajnok is. Dupláznia eddig még senkinek sem sikerült a verseny története során, így a veteránok előtt is ott a lehetőség, hogy történelmet írjanak.

 

A selejtező feladványainak megoldására 20 napja lesz a csapatoknak, érdemes azonban a kódokat november 3-ig feltölteni, hogy az előzetes értékeléssel kiszűrjék az esetleges tévedésből vagy kódhibából eredő zavarokat. A végső rangsort november 16-án teszi közzé az autóipari szoftvereket fejlesztő vállalat. A tíz legjobban teljesítő csapat november 24-én, élőben is összemérheti tudását: az elmúlt évekhez hasonlóan ismét az NNG székháza ad majd otthont a finálénak. Itt a helyszínen írt kódjaikkal versenyezhetnek a résztvevők.

 

A verseny összdíjazása mintegy hárommillió forint: a győztes csapat tagjai egyenként 300.000 forintos műszaki vásárlási utalvánnyal gazdagodnak, a második helyért egyenként 200 ezer, a dobogó alsó fokáért pedig 100 ezer forintos utalványok járnak.

 

További információk a C++ Grand Prix honlapján érhetők el.