Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
Sulaki - 2017-09-21

Minden iparágnak megvannak a nagy eseményei, éves konferenciái, kiállításai. 2017.október 5-6-án kerül megrendezésre a biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakma éves kiállítása a SecuriForum

Minden iparágnak megvannak a nagy eseményei, éves konferenciái, kiállításai. 2017.október 5-6-án kerül megrendezésre a biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakma éves kiállítása a SecuriForum.

A kiállítás és konferencia számára ebben az évben a Lurdy Rendezvényközpont ad helyet. A biztonságtechnikai szakma résztvevői, koncentráltan, egy helyen, 2 napig. Megéri kilátogatni!

smartme_slider.png



A SMARTme Building Technologies Kft. standján találkozhat a FIBARO okosotthon megoldásaival. Keresse az F3-as standon a okos nappalit. Üljön le a kanapéra egy beszélgetés erejéig vagy próbálja ki szerencséjét a nyereményjátékon, amelyhez 3 különböző színű FIBARO Button lesz segítségére.

Pár szóban a SecuriForum-ról:

Első alkalommal 2016 szeptemberében került megrendezésre a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia. 1 éve 2 nap alatt több mint 2000 szakmai érdeklődőt vonzott. A látogatók biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerintegrátor és rendszertelepítő cégektől, rendszer üzemeltető és beruházási döntéshozók, szakemberek közül kerültek ki.

Ez előző évi sikerre alapozva a látogatói és kiállítói igények alapján a rendezvény témáját kibővítették, így ebben az évben már okos otthon és intelligens épület témaköre is helyet kapott a programok és kiállítók között. Így ebben a témában is érdeklődésre számítanak a szervezők.

A kiállítás látogatása mellett érdemes az előadások napirendjét is figyelembe venni, mivel a konferencia ideje alatt 2 teremben is párhuzamosan folynak majd számos témában előadások. Mint meghívott előadó a SMARTme Building Technologies Kft. kereskedelmi vezetője 2017.10.06-án, 10.00-tól tart előadást a
B
teremben. Érkezzen időben, foglaljon helyet a legjobb helyeken a teremben.