Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Mobil
Sulaki - 2017-09-04

A Cat phones bejelentette legújabb készülékeit

Cat S41

 

A Cat phones bejelentette legújabb készülékét, a Cat S41-et. A masszív és könnyen kezelhető okostelefon különösen nagy teljesítményű akkumulátorával garantálja, hogy felhasználója minden helyzetben elérhető legyen.

 

A Cat S41 az
S40
utódjaként elsősorban azok számára jelent optimális megoldást, akiknek munkája vagy hobbija megköveteli a strapabírást, gondolva például az építőiparban, a mezőgazdaságban, a járműiparban dolgozókra, vagy a túrázás, a horgászat, a kerékpározás szerelmeseire. Az új Cat S41 olyan tulajdonságokat és fejlesztéseket ötvöz, melyek a Cat phones saját kutatásai alapján igazán fontosak a felhasználók számára. Ilyen például az akkumulátor üzemideje, a masszív és strapabíró külső, vagy a kijelző.


A Cat S41 különlegessége az 5000mAh-s akkumulátor, amely akár 44 nap készenléti időt, vagy akár 38 óra beszélgetési időt jelent (3G hálózat esetén). Ez nem csak a telefon felhasználója számára jelent biztonságot, de a Cat S41 Battery Share funkciójának köszönhetően más telefonok, eszközök is tölthetőek vele.

A készülékkel együtt biztosított
USB
Battery Share csatlakozóval a Cat S41 könnyedén feltölt bármilyen készüléket, vagy kiegészítőt, a töltöttségi szint beállításával pedig megakadályozhatjuk saját készülékünk lemerülését, így ez a funkció folyamatos ellenőrzés nélkül is használható.


Egy közel 22.000 fős kutatás szerint a felhasználók 76%-a nyilatkozta azt, hogy az akkumulátor élettartama létfontosságú számára, 98%-uk szerint pedig ez az egyik legértékesebb tulajdonság a készülékben. A kutatás azt is kimutatta, hogy a felhasználók 76%-a tört már össze telefont, így megtapasztalták az ezzel járó kellemetlenségeket is. Nem meglepő módon, a Cat telefont használók 94%-a a készülék ütésálló tulajdonságát, míg 71%-uk a strapabíró kijelzőt kedveli leginkább.

 

A Cat S41 okostelefon kompromisszumok nélkül állja meg helyét azokban a helyzetekben, amelyek elé nap mint nap állítjuk telefonunk. Figyeltünk azokra a dolgokra, amik igazán fontosak a felhasználóknak, így született meg az S41 is; egy erős és masszív okostelefon, nagy teljesítményű és megosztható akkumulátorral. – nyilatkozta Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.

 

A Cat S41 a Cat telefonokra jellemző strapabírást viszi tovább, így IP68 szabvány szerint víz-és porálló, valamint megfelel a MIL
SPEC
810G katonai szabványnak is. Mint minden Cat okostelefon, a Cat S41 is ellenáll az akár 1,8 m-es magasságból való leejtésnek. Továbbá 2 m-es mélységig akár 60 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 5 hüvelykes Full
HD
kijelzőt a Corning® Gorilla® Glass 5 teszi ellenállóvá a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést. A Cat S41 kamerája víz alatt is használható.


 

 

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű akkumulátor (5000mAh) 44 napos készenléti idővel vagy 38 órányi beszélgetési idővel
  3G
  hálózaton. Az akkumulátor kapacitásának köszönhetően a Battery Share funkcióval külső akkumulátorként is használható – kábel biztosított


 • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL
  SPEC
  810G, Gorilla® Glass 5 védelem


 • Android™ Nougat

 • 3GB RAM, 32GB ROM, bővíthető tárhely (microSD™ 2TB-ig)

 • MediaTek nyolcmagos 2.3
  GHz
  chipset
  processzor


 • 13
  MP
  -es hátlapi kamera
  LED
  vakuval, PDAF autofókusz, 8 MP-es előlapi kamera, mindkét kamera vízalatti mód funkcióval


 • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi

 • 5 hüvelykes FHD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

 • Strapabíró, kényelmes kialakítás

 • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval

 • Válogatott alkalmazások

 

 

A Cat S41 okostelefon Magyarországon 2017 szeptemberétől érhető el.

 

 

Cat S31:

 

 

A Cat phones bejelentette legújabb készülékét, a Cat S31-et. A masszív, ellenálló okostelefon kijelzője közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel, vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

 

 

 

A Cat S31 okostelefonra szélsőséges körülmények közt is lehet számítani. Erőteljes 4000 mAh-es akkumulátorral bír, IP68 szabvány szerint víz-és porálló, ellenáll az akár 1,8 m-es leejtésnek, valamint megfelel az MIL SPEG 810G katonai szabványnak.

 

 

 

A Cat S31 a márkára és a készülék elődjére is jellemző tulajdonságokat viszi tovább. A megszokott strapabírás és kialakítás mellé viszont nagyobb akkumulátorteljesítmény, jobb kamera, nagyobb memória és gyorsabb
processzor
társul, így még sokoldalúbb és élvezetesebb használatot biztosít.“ – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.


 

 

 

A Cat S31 1,2 m-es mélységig akár 35 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 4,7 hüvelykes HD kijelzőt Corning® Gorilla® Glass 3 védi a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

 

 

 

 

 

Főbb jellemzők

 

 • Nagy teljesítményű akkumulátor (4000mAh)

 • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL SPEC 810G, Gorilla® Glass 3 védelem

 • Vízálló okostelefon – 1,2 méterig, akár 35 percen keresztül

 • 4,7 hüvelykes 720 p HD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

 • Android™ Nougat

 • 2GB RAM, 160GB ROM, bővíthető tárhely (microSD™)

 • Qualcomm négymagos 1.3GHz Snapdragon processzor

 • 8 MP-es hátlapi kamera, 2 MP-es előlapi kamera

 • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi

 • Strapabíró, kényelmes kialakítás

 • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval

 • Válogatott alkalmazások

 

 

 

 

 

A Cat S31 okostelefon Magyarországon 2017 októberétől érhető el.