Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Adatmentés világszínvonalon
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
Multimédiás partnerünk a HTC
Curver webáruház
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Számítástechnika
Sulaki - 2017-09-04

Támogatja a nagysebességű alkalmazás futtatást közvetlenül a kártyáról és a gyors videorögzítést  

Az ADATA bejelentette,hogy a Premier
microSDXC
/
microSDHC
UHS-I 10. kártyái támogatják az új
SD
Association A1 szabványt. Az SD 5.1 részeként az A1-et azért alakították ki, hogy a külső tárolókon lévő alkalmazásokat is tudjunk futtatni az SD-kártya normal használatán túlmenően. Ugyanakkor az ADATA V10 és V30 rögzítési képességei minden Premier Pro
microSD
és SD kártyán megmaradtak, mely legalább 10 MB/s és 30 MB/s sávszélességet jelent.


 

Az SD kártyák már applikációkat is tudnak futtatni, egy általános belső tárolóhoz hasonlóan

Az SD Szövetség által támogatott folyamatos fejlesztés, mely esetében SD 5.1 követelményeinek része az A1 specifikáció. Ez azt mutatja, hogy a microSD vagy az SD kártya megfelelően nagy olvasási sebességet és IOPS-mutatókkal rendelkezik a legtöbb alkalmazás sikeres futtatásához, mivel így a késleltetés nem jelenthet problémát. Más szóval az A1 minősített microSD és SD kártyák teljesítménye megegyezik belső tárolók teljesítményével. Nagyobb szabadságot biztosítanak a felhasználóknak, mint azelőtt, így az alkalmazások már nem korlátozódnak a belső tárhelyekre. Az A1 és a jövőbeli specifikációkkal a felhasználók még több alkalmazást telepíthetnek a nagy kiegészítő tárhelyekre és kompromisszumok nélkül futtathatják onnan a szoftvereket.

 

Jobb választás filmrögzítéshez

Az összes ADATA Premier Pro SD és microSDXC/SDHC kártya V10 és V30 videó rögzítési sebességre minősítettek. Bár a leggyorsabb ADATA kártyák támogatják a V90 sebességet (90MB/s videorögzítés), az ADATA felismerte, hogy a folyamatos és zökkenőmentes videofelvétel teljesítmény nem csak azok számára fontos, akik a legmagasabb árat képesek megfizetni a legjobb tárhelyért. A 4K-s videók megjelenésével több felhasználónak szüksége van a biztonságos rögzítésre és az ehhez kapcsolódó nagyobb sávszélességre, mint a V10 (10 MB/s) és a V30 (30 MB/s). A kártyák sebességét nem csak az ADATA garantálja, hanem az SD Association is igazolja. A további részletekért látogasd meg www.adata.com weboldalt.