Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-09-01

A Da Vinci Learning filozófiája az észrevétlen, szórakoztató tanulás köré épül

A napokban minden diák visszaül az iskolapadba, a Telekom pedig a népszerű oktatási csatornával, a Da Vinci Learninggel teszi szórakoztatóbbá az iskolakezdést és érdekfeszítőbbé a tanulást. Szeptember hónapban minden digitális Telekom TV előfizetőnek bónusz csatornaként elérhetővé válik a Da Vinci Learning tematikus csatorna a 7-es programhelyen, és számukra a TV GO-n is.

 

A Da Vinci Learning filozófiája az észrevétlen, szórakoztató tanulás köré épül. Műsorai az aktív részvételt támogatják, érthetővé teszik a tudományos elméleteket, felkeltik a nézők kíváncsiságát, és beszélgetésre ösztönözik a családtagokat. Díjnyertes oktató- és ismeretterjesztő sorozatai olyan témákat ölelnek fel, mint a tudomány, a technológia, a történelem és az ókori civilizációk.

 

Szeptemberben az ismeretterjesztő csatorna két országos premiert is kínál. A felnőtteknek szóló, Darwin szép új világa című sorozat A fajok eredete című korszakalkotó mű elkészülésének hátterét mutatja be, tudományos és magánéleti szempontokat is felvillantva. A Matekrobbanás című, gyerekeknek szóló műsor pedig izgalmas tényekkel és trükkökkel hozza közelebb a matematika varázslatos, mindent körbeölelő világát. A csatorna emellett hétvégénként tematikus blokkal jelentkezik, melyet a technológia legújabb fejlesztéseinek szentel, olyan műsorokkal, mint az Ideje feltalálni valamit, Infotoy, Tudós palánták vagy éppen a Trükkös tudomány.