Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sulaki - 2017-09-01

Az új, vezeték nélküli készüléket kiemelkedő teljesítménye, ergonómiája és egyszerű üzemeltetése teszi a legjobb választássá

A Samsung Electronics az IFA 2017 kiállításon mutatta be vezeték nélküli POWERstick PRO™porszívóját. A kiemelkedő szívóhatású készülék új szintre emeli a vezeték nélküli porszívótechnológiát és kiküszöböli a kellemetlenségeket, amelyekkel a vásárlóknak szembe kell nézniük a takarítás során.

Erős szívóhatás, vadonatúj seprőfejjel és akkumulátorral

A POWERstick PRO™ készülék lelke a Samsung digitális invertermotorja, amely a tornádónál is gyorsabban forog1, 150 wattos teljesítményével a legnagyobb szívóerőt biztosítja a piacon2, garantálva a kiemelkedő tisztítási képességet minden felületen. Szemben a hagyományos porszívókkal, a POWERstick PRO™ Dual Action Brush seprőfeje két kefesorból áll, amelyekhez két különálló dob is tartozik, így a készülék hatékonyan szedi fel a koszt. A kefék forgási sebessége 5000 fordulat percenként, és mivel ellentétes irányban mozognak, könnyedén megragadják és eltávolítják a finom szemcséket és a nagyobb méretű szennyeződéseket is. Már nem szükséges többször áthaladni ugyanazon a felületen: egyetlen húzás elég a tökéletes tisztaság eléréséhez.

A POWERstick PRO™ ezenkívül nagy teljesítményű és cserélhető, 40 perc üzemidejű 32,4 voltos lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ami bőven elég a legtöbb otthon kitakarításához. Az akkumulátor szükség esetén könnyedén cserélhető, de öt éven át garantáltan biztosítja az állandó energiaszintet.

Ergonomikus kialakítás a kényelemért

A POWERstick PRO™ kialakítása esztétikus, fogása kellemes. A szabadalmaztatott, ergonomikus
Flex
Handle nyél akár 50 fokig is dönthető egyetlen gombnyomással, hogy az alacsony bútorok alá is könnyedén beférjen. Az ergonomikus nyél súlyelosztása is gondos tervezés eredménye, így könnyű tartani, nem terheli a csuklót, az izmokat vagy a hátat.


A POWERstick PRO™ porszívó könnyen karbantartható és kimagasló higiéniai funkciókat kínál. Az EZClean Dustbin portároló ürítéséhez elég meghúzni egy fogantyút, így tartalma minimális erőfeszítéssel kiüríthető, szükség esetén pedig az egész portároló szerkezet könnyedén eltávolítható és vízzel elmosható. Az EZClean Brush keféi szintén könnyen leválaszthatók. Amint a felhasználó kihúzza őket a tartószerkezetből, az rögtön el is távolítja róluk a
port
és a hajszálakat, hogy ne kelljen összekoszolni a kezet. A POWERstick PRO™ továbbá HEPA szűrővel is rendelkezik, ami biztosítja, hogy az összegyűjtött por 99,9 százaléka benne is maradjon a tárolóban – így otthonunk levegője tisztább, allergénektől mentes lesz.


További kiegészítők a legjobb takarítógéphez

Végezetül íme öt kiegészítő, amelyek valóban a legjobb megoldássá teszik a POWERstick PRO™ porszívót. A Deep Clean Brush mélytisztító kefe a legapróbb szennyeződéseket és a hajszálakat is eltávolítja a szőnyegből, míg a Mini Motorized Tool segítségével hatékonyan és higiénikusan távolítható el minden por és allergén az ágytakarókból, matracokból és kárpitokból. Az Extension Crevice Tool hosszabbító fej segítségével könnyedén elérhetők a szűk rések, például a díványok mögötti rész, illetve a magas plafon sarkai. A Combination Tool eszköz további felületek, így asztallapok vagy ablakkeret tisztítását teszi lehetővé, míg a Flexible Tool hajlítható fejjel akár az olyan nehezen elérhető helyek is letakaríthatók, mint például a hűtőszekrény teteje.

Magyarországra a készülék várhatóan 2018 első negyedévében érkezik.

1 A kiterjesztett Fujita-skála alapján.

2 Más vezeték nélküli porszívókkal összehasonlítva.