Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-08-31

Véget ért a nyár, már csak 1 nap van a nyári szünetből

Véget ért a nyár, már csak 1 nap van a nyári szünetből. Nemsoká megtelnek újra az iskolapadok, újból zajosak lesznek az iskola udvarok, újból élet lesz a kollégiumokban.

Összegyűjtöttünk pár okos eszközt kicsiknek és nagyoknak egyaránt az iskolakezdéshez. 

KOREX Waterproof Babysitter

A víz és az elektronika nincsenek jó barátságban, ezért kihívás a gyerekeknek megfelelő okos órát gyártani. A Korex viszont áthidalta a problémát ezzel a vízhatlan órával, ami nyomkövetésre alkalmas, így nem kell levenni kézmosáshoz vagy úszáshoz sem, mindig rajta tarthatjuk a szemünket a kicsiken.

Amazon Fire 7 Kids Edition Tablet

Ez az igazán édes kinézetű tablet gyerekbarát tartalmakkal segíti a gyerekek biztonságos szórakoztatását és a tanulást is. Könyveket, játékokat és oktató programokat is letölthetünk vele.

gallery-1498853254-amazon-fire-kids-tablet-7.jpg

Google - Chromecast Audio 

Ez az apró eszköz már a nagyobbaknak való, a kollégiumba. A Chromecast Audio a hangszóróhoz csatlakozik a Wi-Fi-n keresztüli, hogy így lehetővé tegye a zene streaming-et.

Logitech K380 Multi-Device Keyboard - Bluetooth 

Ezzel az eszközzel bárhol kényelmesen lehet házi dolgozatot gépelni.

JBL Clip 2 Waterproof Portable
Bluetooth
Speaker


Ezzel az eszközzel pedig a koliban lehet rögtönzött szoba- és folyosó bulikat tartani. Akár a fürdőben is használható, hiszen vízálló.

51efgxqc_1l_sx425.jpg

Ha már a gyermekeinknek okos kütyüket adtunk a kezükbe, akkor magunkat se hagyjuk ki az okos megoldásokból. Felnőtteknek az okosotthon megoldásokat tudjuk ajánlani.

FIBARO okosotthon

Ha kicsi a gyermek, figyelemmel tudjuk kísérni távolról, ha hazaért-e szerencsésen az iskolából. Ha már nagyobb, akkor le tudjuk kapcsolni távolról a televíziót, amikor tanulni kellene. Ha pedig már kollégista, akkor a saját kényelmünkre is érdemes elgondolkodni a megoldáson.

Szerző otthonautomatika.hu