Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-08-31

Két hétig kódolatlanul nézhető

Két hétig kódolatlanul nézhető a Paramount Channel minden MinDig TV néző számára. 2017. szeptember 1-14. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézőka Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

A Viacom és az Antenna Hungária közötti megállapodás alapján szeptember első felében kódolatlanul, előfizetés nélkül lesz elérhető a MinDig TV felhasználók számára a nagy amerikai stúdiók klasszikus filmsikereit műsorára tűző Paramount Channel filmcsatorna.

 

AParamount Channel kéthetes kódolatlan időszakában a MinDig TV nézői olyan népszerű filmsikereket és díjnyertes alkotásokat láthatnak, mint az Indiana Jones-filmek, a Star Trek, a Minden héten háború, az Ace Ventura vagy éppen Stephen King: Az. A csatorna a kisebbekre is gondol és olyan családi filmeket is műsorára tűz, mint a Beethoven, a Chipkatonák vagy a Hófehérke és a hét törpe.

 

A Paramount Channel a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített
DVB-T
tunerrel rendelkező tévékészüléken