Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-08-31

Zenelejátszás, parancsok végrehajtása és kompatibilis okoseszközök vezérlése a hangparancs funkcióval

A Panasonic a mai napon bemutatta a világ egyik legelső beépített Google Assistanttel működő Hi-Fi hangszóróját, az SC-GA10-et. Az SC-GA10 hangszóró tartalmazza a Google Assistant hangvezérléses funkcióit, és támogatja a nagy zenestreamelő szolgáltatásokat, köztük a Spotify-t, a Google Play Musicot és a Tune-in rádióalkalmazást. A hangszóró hangminőségét a Panasonic prémium audiotechnológiája biztosítja, amely a kompakt méret ellenére telt, erőteljes mélyeket szólaltat meg, lenyűgöző hangzással töltve be a szobát. Ráadásul, az SC-GA10 egyszerű és letisztult modern megjelenése bármely szoba berendezésével harmonikus egységet alkot.

 
 

Sokoldalú Google Assistant
Az SC-GA10 a Google Assistant segítségével egyszerű hangvezérléssel képes zenéket streamelni, elmondani a várható időjárást és akár további kompatibilis okoskészülékeket is irányítani, hogy teljes körű élményben legyen része. A Google Assistant Multi-room Audio funkciójával a felhasználók a Chromecast Audioval vagy a Chromecast beépített hangszórójával együtt is használhatják a szolgáltatásokat, így a zenerajongók akár több hangszórón keresztül is szinkronizálhatják és vezérelhetik a zenéiket.
 
Kimagasló hangminőség kompakt méretben
A Panasonic kiváló minőségű hangtechnológiájával az SC-GA10 komoly teljesítményt nyújt kompakt méretben is. A hangszóró elején két 20 mm-es lágy dómsugárzó található, amelyeket kifejezetten 45 fokos nyílásszögű, selyemmel borított membránnal terveztek. Így a magas frekvenciájú hangok teljes 180 fokos tartományban képesek terjedni, ami széles lefedésű, lágy és kiterjedt hangzást eredményez. A Google Assistant tisztán hallható hangjairól a 8 cm-es Dual Voice Coil (dupla tekercselésű mélyközép-hangsugárzó) gondoskodik, amely elnyomja a közép és magas
frekvencia
között fellépő esetleges akusztikus impedanciát. A szimpla tekercselésű, megszokott mélyközép-hangsugárzókhoz képest a Dual Voice Coil sokkal teltebb és lenyűgözőbb mély hangokat szólaltat meg. A mély hangokat még teltebbé teszi a Long Port Back Bass Reflex System. Ráadásul a Wide Role Rubber Edge kialakítás és a szövethálós membrán hatékonyan csökkenti a mély frekvenciájú tartomány torzításait.
 
Minden szobabelsővel harmonizáló modern dizájn
Az SC-GA10 egyszerű, mégis modern megjelenése bármely szoba berendezésével harmonikus egységet alkot és feldobja a teret. A megjelenésével és hangzásával is tökéletességet sugárzó hangszóró egy művészi alkotás jegyeit hordozza magán. A letisztult alumínium készülékház és a textil borítás finoman elegáns kiegészítő bármely szobabelsőhöz. Az SC-GA10 kitűnő hangminősége pedig magáért beszél. Az SC-GA10 a klasszikus fekete és fehér monokróm színekben kapható, amely tetszés szerint vagy magára vonja a figyelmet a szoba berendezésében, vagy éppen beleolvad abba.
 
Új Panasonic Music Control alkalmazás
Az új Panasonic Music Control alkalmazás az SC-GA10-zel egy időben jelenik meg. Miután az SC-GA10 kapcsolódott az alkalmazáshoz, a felhasználó nem csak az okostelefonon, tableten vagy helyi hálózaton tárolt zenéket tudja majd lejátszani, hanem különböző egyedi funkciókhoz is hozzáférhet. Ilyen funkció a Stereo Pairing, amellyel két SC-GA10 készülék kapcsolható össze, vagy a Party üzemmód, amely
Bluetooth
és AUX források zenéit továbbítja akár több SC-GA10 hangszóró felé. Ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan új frissítések és egyedi funkciók várhatók a Music Control alkalmazásban.
 
Az SC-GA10 kiváló hangminőséget és beépített, hangvezérelt okos segédet biztosít. A hangszóró központi szerepet játszik majd a vadonatúj Smart Network Audio termékcsaládban, amely a Panasonic egyre bővülő okoseszköz vonalához tartozik.
 
Főbb SC-GA10 funkciók
 
Kiváló hangminőség
● Szobát betöltő telt hangzás
● 20 mm-es lágy dómsugárzó x2
● Erőteljes mély hangok, 8 cm-es Dual Voice Coil, Wide Role Rubber Edge és szövethálós membrán
● Long Port Back Bass Reflex
● Bluetooth /
MP3
Re-master
● Gyári beállítások/Manuális hangszínszabályozó
● D.BASS
 
Okos funkciók
● Beépített Google Assistant
● Chromecast kapcsolat
● Bluetooth kompatibilitás
 
Külső
● Letisztult, kompakt dizájn
● Prémium alapanyagok és kidolgozás
● Két színben elérhető: fekete és fehér

[MEGJEGYZÉS]
A funkciók, a funkciók neve és a specifikáció előzetes értesítés nélkül változhat.