Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-08-30

A Fitbit első Bluetooth fülhallgatója tartós, cseppálló, és testreszabható. Tiszta hangzása és erőteljes basszusa motiválja viselőjét

A Fitbit bemutatta a Fitbit Flyer™-t. A Fitbit Flyer edzésekhez ideális vezeték nélküli fülhallgató, amely erőteljes hangzásának, izzadságálló és testreszabható kialakításnak köszönhetően még a legkeményebb edzéseken is képes motiválni. Ez az első olyan vezeték nélküli fülhallgató, amely a Waves MaxxAudio legmodernebb technológiájával van felszerelve. Két külön hangprofil elérhető a készüléken, így a felhasználó tetszőlegesen beállíthatja a számára ideális zenehallgatási paramétereket. Tökéletesen kompatibilis a Fitbit új Fitbit Ionic™ okosórájával: egyaránt hallgathatók vele kedvenc zenéink, a Pandora[i] legjobb állomásai, vagy az Audio Coaching programok is, és mindez telefon nélkül.[ii] A Flyer már most előrendelhető, 2017 októberétől pedig az áruházakban is megjelenik majd.

 

„A legelső, zenei tárhellyel is rendelkező okosóránk bevezetése mellett természetes, hogy termékkínálatunkat egy minőségi vezeték nélküli fülhallgatóval is bővítjük, ezzel is segítünk a felhasználóknak elérni a céljaikat” – közölte James Park, a Fitbit vezérigazgatója és társalapítója. „Kutatásaink kimutatták, hogy a fitneszedzések nyomon követésére alkalmas eszközök tulajdonosainak 64%-a érdeklődik vezeték nélküli fülhallgatók vásárlása iránt. Így hát érdemes bevetnünk páratlan egészségügyi és fitnesz szakértelmünket, és megadni a fogyasztóinknak azt, amit leginkább keresnek: remekül illeszkedő, nap mint nap és edzés közben is megbízható fülhallgatót, kiváló minőségű, erősen motiváló hangzással.”

 

A Flyer az új Fitbit Ionic-hoz is csatlakoztatható, így az edzések alatt nem csak az elégetett kalóriák vagy a megtett lépések, de a zenei aláfestés is motiválhatja viselőjét. Ezen felül hallgathatók a szakértők által tervezett futó- és gyaloglóprogramok az Audio Coach applikáción keresztül, így saját ütemben fejleszthető az állóképesség, sebesség, vagy formálható a külső. (Az Audio Coach ősztől elérhető okostelefonon a Fitbit Coach alkalmazásból, 2018-tól pedig a Fitbit Ionic okosórán is.)

 

A legkeményebb edzéseket is bírja

A Flyer kialakítása során figyelembe vettük a fitneszedzések körülményeit. A fülhallgató tartós kialakítású, víztaszító nano-bevonattal van ellátva, amely eső-, permet- és izzadságálló. A cserélhető fülcsúcs- és szárnyelemekkel személyre szabható a fülhallgató illeszkedése, így edzés alatt is kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fülbe. Akár hat órán keresztül is képes zenét játszani; valószínűleg előbb fáradunk ki mi, mint a fülhallgató! Ha azonban egy kis plusz akkumulátor-élettartamra van szüksége, a Flyer 15 perces gyorstöltése még egy óra további működést biztosít. A Flyerről további tudnivalókat találhat itt.

 

„Látom, hogy a zene mennyire pozitív hatással van az ügyfeleinkre minden nap. Megadja nekik azt a plusz löketet, amire a keményebb, hosszabb edzésekhez szükségük van” – mondta Harley Pasternak, a Fitbit nagykövete. "A Fitbit Flyer egy tetszetős és kényelmes fülhallgató, amely tökéletesen együttműködik az új Fitbit okosórámmal. Emellett kiváló a hangminősége, lehet arra összpontosítani, amire kell: a következő ismétlésre vagy a gyaloglásra, és nem pedig arra, hogy vajon a fülhallgató az ember fülében marad-e.”

 

A kiváló minőségű hangzás motiválja az edzést

A Flyer precíz kialakítása kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosít, dinamikus hangtartománnyal. A hangzást tovább javítja az
AAC
vezeték nélküli kodek, a fülhallgató passzív zajszigetelése pedig enyhíti a külső zajok zavaró hatását. Az eszköz két különböző hangbeállítással rendelkezik: Signature, amely az alap hangzást nyújtja, és Power Boost, ami pedig kihangsúlyozza a basszust a zenében. A fülhallgatón található vezérlővel választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő profilt. A Flyer az első olyan fülhallgató, amely a Waves MaxxAudio technológiát alkalmazza. Ezt a technológiát a slágerek, nagyszabású mozifilmek és videojátékok hangprodukciójához alkalmazzák, a Flyer Power Boost beállításával felerősítve hallhatja a basszust, tiszta hangkép mellett.

 

Alapvető funkciók az egész napos zenehallgatáshoz

A Flyer tartós kialakításának és kiváló hangminőségének köszönhetően ezek a fülhallgatók nemcsak az edzésekhez ideálisak, hanem mindennapi viselethez is tökéletesen alkalmasak. A 3 gombos vezérlő segítségével könnyedén beállíthatja a hangot, szüneteltetheti a lejátszást, és menet közben is válthat a zeneszámok között, ugyanakkor a készülék hangjelzésekkel hívja fel a figyelmét a bejövő hívásokra, az akkumulátor élettartamára, a dal hangerejére és egyéb más beállításokra. A fülhallgató egyszerre két készülékhez is csatlakozhat. Az eszközökhöz csatlakoztatva könnyedén válthat a számítógépen vagy a Fitbit Ionic-on történő zenehallgatás és a bejövő hívások között, vagy akár digitális asszisztenssel is beszélgethet, mint például Cortanával (a Google virtuális asszisztensével) vagy Sirivel. A kettős mikrofon kiváló minőségű, kihangosító nélküli telefonhívásokat tesz lehetővé. A mikrofon kiküszöböli a külső zajokat, így szeles időben vagy városi
zaj
mellett is tisztán hallhatja a zenét.

 

Árak és elérhetőség

A Fitbit Flyer két színben elérhető: holdszürke és alkonyatkék. Jelenleg előrendelhető 129,95 euró áron, a Fitbit.com-on, illetve holnaptól egyes online forgalmazóknál. A Flyer 2017. októbertől az üzletekben világszerte, valamint a főbb észak-amerikai forgalmazóknál (pl. Amazon, Best Buy, Brookstone, Nordstrom, Target) lesz kapható.

 

[i] Pandora Plus előfizetéssel, amely csak az USA-ban elérhető.

[ii] A Fitbit Coach és az Audio Coaching szolgáltatások 2017. ősztől lesznek elérhetők az alkalmazáson belül. Az Audio Coaching 2018-tól a Fitbit Ionic készüléken is elérhető lesz.