Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-08-29

A fájlok azonnal megtekinthetők, letölthetők és megoszthatók, miután megtalálta őket és a felhasználók offline keresést is indíthatnak más QNAP alkalmazásokban a Qsirch offline keresésének segítségével.

„A Qsirch mobilalkalmazás bejelentésével a célunk az volt, hogy teljes fájlkeresési élményt biztosítsunk a felhasználóink számára. A Qsirch QTS-ből és a böngészőbővítményekből való keresés mellett a felhasználók mostantól mobileszközükről is kereshetnek, így kényelmesebb módszert kívánnak a
NAS
-on tárolt adatok megtalálásához.” – nyilatkozta Nina Ni, a QNAP termékmenedzsere.

A Qsirch alkalmazás mobilbarát felületet biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen megtalálják a keresett fájlt a több, mint 6.000 fájltípus és több, mint 30 keresési feltétel használatával. A fájlok megtalálása után a felhasználók megtekinthetik, letölthetik és megoszthatják azokat. A Qsirch mobilalkalmazás támogatja egy, vagy akár több NAS-on is a keresést, ugyanakkor megkeresi az offline fájlokat más QNAP-alkalmazásokban is, beleértve a Qfile, Qphoto, Qmusic és Qvideo szolgáltatásokat (az offline keresés csak Android esetén érhető el).

A Qsirch mobilalkalmazás támogatja az iOS 9 (vagy újabb) és az Android 4.4 (vagy újabb) verziókat. Ahhoz, hogy teljes mértékben használhasd a Qsirch szolgáltatásait, javasoljuk, hogy frissítsd a QNAP NAS-t a QTS 4.2.2 (vagy újabb) verziójára, és telepítsd a Qsirch applikációt a QTS App Center-ből.