Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Logitech CRAFT
Szerkesztőségünket a GDATA vírusirtó védelmezi
https://www.acer.com/ac/hu/HU/content/series/aspirevx15
www.benq.hu
www.csokoladia.hu
www.cloudmanager.hu
Szerver/Üzlet
sulaki - 2017-07-25

Felgyorsítaná a tiszta energiát érintő európai fejlesztéseket az InnoEnergy

Ötödik alkalommal rendezik meg 2017. október 25. és 26. között Amszterdamban a fenntartható energia jövőjével, fejlesztési lehetőségeivel foglalkozó Business Booster (TBB) konferenciát. Az InnoEnergy által pártfogolt esemény az egyetlen, amely asztalhoz ülteti a szektor összes érdekeltjét, szereplőjét, hogy megteremtsék a feltételeket a zöld energetika térhódításához Európa-szerte. Az idei találkozó középpontjában a tiszta energiára való átállás felgyorsítása szerepel.

 

A rendezvény egyedülálló jellemzője, hogy a TBB több mint 160 start-up és kkv képviselőit hozza össze olyan fejlett nagyvállalatokkal, amelyek innovatív termékek után kutatnak, továbbá befektetőkkel, illetve fontos, a területet szabályzó, befolyásoló állami posztokat betöltő képviselőkkel.

 

„Már zajlik Európában a tiszta energia forradalma, de nem elég gyorsan. Annak érdekében, hogy részt vegyünk az éghajlatváltozás megállításában, gyorsító pályára kell helyeznünk a tiszta energián alapuló innovációkat. A TBB az az esemény, amely mindezt lehetővé teszi, mert biztosítja az ipari szereplők, a befektetők és a közszférában működő intézmények számára az áttörő technológiai megoldásokhoz és az új üzleti modellekhez történő közvetlen hozzáférést. Az esemény tranzakciók megvalósulásának és partnerségek kialakulásának helyszíne annak érdekében, hogy a tiszta energiával foglalkozó fejlesztések mielőbb beinduljanak és anyagilag is olyan hamar megtérüljenek, amennyire csak lehetséges." – hangsúlyozta Diego Pavia, az InnoEnergy vezérigazgatója.

 

A 2016-os barcelonai eseményen 32 ország 690 képviselője és 149 kiállítója vett részt összesen 720 percnyi kapcsolatépítési tevékenységben, míg 420 perc kifejezetten az új ötletek bemutatásáról szólt. A visszajelzések alapján a szervezők örömmel tapasztalták, hogy azok, akik eljöttek a tavalyi találkozóra, azoknak a 98 százaléka ajánlaná a TBB-t az ismerősei számára.

 

„Az új, sikeres ötletek folyamatos támogatásán keresztül, az üzleti tanácsadással és a beruházások mellett nyújtott mentorálással válik a TBB az európai fenntartható energiaipar változásainak valódi motorjává." – fejtette ki Elena Bou, az InnoEnergy fejlesztési igazgatója, aki hozzátette, hogy az eseményre július 31-ig lehet kedvezményesen (early bird), utána pedig teljes áron regisztrálni a tbb.innoenergy.com oldalon, amelyen további információk is megtalálhatóak a rendezvényről.