Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-22

Ma a szinkronúszó, valamint a műugró döntőké a főszerep

A szabadkombinációs kűrök bemutatójával a szinkronúszás leglátványosabb döntőjére kerül ma sor. A finálé várhatóan telt ház előtt zajlik majd, hiszen jegyek már nem érhetők el a versenyre, ugyanakkor a műugrás döntőire, valamint a vízilabda mai mérkőzéseire még vásárolhatók belépők, így bárki belekóstolhat a vizes VB igazi hangulatába.

Ma a szinkronúszó, valamint a műugró döntőké a főszerep. A Városligetben délelőtt a szinkronúszás szabadprogramjának egyik leglátványosabb fináléjára, a szabadkombinációs kűrök bemutatójára kerül sor, délután pedig a szabadprogram vegyes duett számainak döntőjét csodálhatja a közönség. A szinkronúszás mai versenyszámaira már nem érhetők el jegyek, de a nap másik sportági döntőire, a műugrás fináléira még vásárolhatók belépők. A Duna Arénában a délután folyamán a 3 méteres szinkronugrás és a férfi 10 méteres toronyugrás döntőit rendezik.

A Hajós Alfred uszodában a női nyolcaddöntő mérkőzéseivel tovább zajlik a vízilabda torna, ám ezúttal nem kell izgulnunk, pólósaink pihenőnapot tartanak, hiszen mind a férfi, mind a női válogatott kiharcolta a csoportelsőséget, így már a következő cél, a negyeddöntő lebeg a szemük előtt. Érdemes ugyanakkor kilátogatni az uszodába, hiszen akik szívesen belekóstolnának a vizes világbajnokság hangulatába, a mai mérkőzésekre még vásárolhatnak jegyeket.

Holnaptól pedig már az úszóversenyekre is figyel majd a világ. Minden selejtezőben szurkolhatunk magyar sportolónak, köztük Hosszú Katinkának is, aki szintén az első versenynapon, 200 méter vegyesen áll először rajtkőre.