Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-22

A mai napon a két budapesti szurkolói zóna ismét színes programokkal és remek koncertekkel várja azokat, akik a lelátók helyett a FanZone-t választják a szurkolás egyedülálló közösségi élményének megélésére

A mai napon a két budapesti szurkolói zóna ismét színes programokkal és remek koncertekkel várja azokat, akik a lelátók helyett a FanZone-t választják a szurkolás egyedülálló közösségi élményének megélésére.

Duna Aréna mellett található szurkolói zónában 16:00 órától a világhírű FRICSKA táncegyüttes lép fel. Ezt követően, 16:30-kor az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm kórusa (a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola kórusa) érkezik a szurkolói zónába, hogy elénekeljék a 17. FINA Világbajnokság önkénteseinek tiszteletére íródott Önkéntes Dalt. A napi programot a kicsivel hét óra előtt kezdődő Váczi Eszter élő koncert zárja.

A Margitszigeti Fan Zone-ban a délután népitánc programmal indul, melyet 15:00 órától Horányi Julinak, az X-Faktor ötödik évad második helyezett énekesnőjének akusztikus koncertje követ. 18:15-től a New Level Empire koncertezik a szigeten, és akinek a szurkolás és a koncertek után még marad energiája, a Margitszigeti Fénykertben a szokásos AfterChill party keretében zárhatja a hétvége első napját.

 

Az aktuális és az ezt követő programokról az alábbi linken tájékozódhat:

https://fanzone.fina-budapest2017.com/hu/programok