Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-21

Ingyenes programokkal, koncertekkel és igazi szurkolói hangulattal várnak mindenkit a vizes világbajnokság szurkolói zónái

Ingyenes programokkal, koncertekkel és igazi szurkolói hangulattal várnak mindenkit a vizes világbajnokság szurkolói zónái. Ma Budapesten fellép az Iszkiri gyerekzenekar, a Serengeti Troupe és a Belmondo, míg Balatonfüreden Bebe koncert és a Dalabai Band bulija várja a látogatókat. A Margitszigeti Fan Zone-ban pedig ma Kiss Szofi válogatott szinkronúszónkkal is találkozhatnak a rajongók.

Óriási az érdeklődés a 17. FINA Világbajnokság mérkőzései iránt, így számos sportágra, például a vízilabda és a szinkronúszás versenyszámaira már elfogytak a jegyek. Akik mégis igazi szurkolói hangulatban szeretnének drukkolni sportolóinknak, a vizes világbajnokság szurkolói zónáiban ezt megtehetik.

Duna Aréna Fan Zone színpadán ma 17.15 órától az Iszkiri gyerekzenekar várja a kicsiket és nagyokat, míg a Margitszigeti Atlétikai Centrum szurkolói zónájában 15.00 órától a Serengeti Troupe lép fel; a férfi vízilabda-válogatott Franciaország elleni mérkőzése előtt pedig 18:40-től fellép a Belmondo. A Fan Zone mai vendége lesz Kiss Szofi, válogatott szinkronúszónk, aki közvetlenül a mérkőzés előtt színpadi beszélgetésen mesél élményeiről, terveiről.

A balatonfüredi szurkolói zónában ma Bebe koncert és a Dalabai Band bulija várja a sétányra látogatókat, akik ma és holnap este borkostoláson is részt vehetnek.

A Duna Aréna Fan Zone tegnapi vendége volt Kormos Villő, válogatott mű- és toronyugrónk. A vele készült interjú és a Fan Zone-ról szóló összeállítás itt megtekinthető.