Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-20

Nagy érdeklődés övezi a 17. FINA Világbajnokság mérkőzéseit, a különböző versenyszámok helyszínein eddig 105 ezren szurkoltak a sportolóknak

100 000 felett a versenyhelyszíneken szurkoló látogatók száma a vizes világbajnokságon, de hasonlóan sokan drukkolnak a szurkolói zónákban: tegnap telt ház volt a Margitszigeti Fan Zone-ban – derült ki a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft, mai sajtótájékoztatóján.

Nagy érdeklődés övezi a 17. FINA Világbajnokság mérkőzéseit, a különböző versenyszámok helyszínein eddig 105 ezren szurkoltak a sportolóknak.

Kiemelten népszerűek a vízilabdázóink, bár a szervezők reggel újabb szektort nyitottak meg, a jegyeket már estére elkapkodták. Fokozott az érdeklődés a szinkronúszás versenyszámai iránt is, amelyekre már szintén elkelt minden jegy, hiszen ma Kiss Szofiért és Schwarz Anettért szurkolhatunk. A vízilabdás lányok ma Hollandiával vívnak rangadót, a mérkőzésre a jegyek elfogytak. Akik mégis szeretnének belekóstolni a VB hangulatába, a Duna Arénában a műugrás versenyeire, illetve a holnapi balatonfüredi nyílt vízi versenyekre korlátozott számban még válthatnak jegyet.

Számtalan ingyenes programmal várják a drukkereket a Duna Aréna mellett és a Margitszigeten kialakított szurkolói zónák. A Margitszigeti Atlétikai Centrum Fan Zone-t tegnap teljesen megtöltötték a látogatók.

Balatonfüreden szintén óriási érdeklődés mellett zajlanak a versenyszámok. Holnap, azaz július 21-én a 25 km-es női és férfi nyíltvízi úszás döntőjére kerül sor. A jegyek itt is minden versenyre elfogytak, így az érdeklődők a szurkolói zónában felállított óriás kivetítőkön és a televíziók előtt szurkolhatnak a sportolóknak.