Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2017-07-19

Nagy érdeklődés mutatkozik a 17. FINA Világbajnokság valamennyi mérkőzése iránt

Tegnap, második csoportmeccsén nagy sikerrel szerepelt női pólóválogatottunk a franciák ellen, ma a férfi vízilabda csapatunknak szurkolhatunk. A magyarok Olaszországgal vívott csoportmérkőzésére a jegyek ugyan már elfogytak, a szurkolás egyedülálló közösségi élményét azonban a két budapesti szurkolói zónában is átélhetjük, ahol nemcsak óriás kivetítők, hanem különböző színes programok is várják a szurkolókat.

 

Nagy érdeklődés mutatkozik a 17. FINA Világbajnokság valamennyi mérkőzése iránt, a mai és holnapi nap programjaira szóló jegyek már elfogytak vagy korlátozott számban kaphatók.

 

Jelenleg a délelőtti és délutáni műugrás versenyeire, a Duna Arénában érhetőek el még a jegyek.

 

A városligeti versenyhelyszínen a szinkronúszásra a délutáni belépők már elfogytak, ám a délelőtti fordulókra még korlátozott számban vásárolhatók meg.

 

A vízilabda mérkőzések esetén is hasonló a helyzet: csak a délelőtti mérkőzésekre tudnak jegyeihez tudnak hozzájutni, mert a délutáni mérkőzések teltházzal zajlanak.

 

A holnapi nap folyamán a műugró és szinkronúszó versenyekre még kaphatóak jegyek, ahogyan korlátozott számban, de rendelkezésre állnak a délelőtti vízilabda mérkőzésekre is.

 

A balatonfüredi nyíltvízi úszás is rengeteg nézőt vonzott, ezek a versenyek a mai és a holnapi nap folyamán is teltházzal büszkélkedhetnek.

 

Vasárnap a Duna Arénában kezdetét veszi az úszás is, ezekre a versenyekre azonban már nem lehet jegyet kapni. Az érdeklődés azért is indokolt, mert minden versenyszámban láthatunk magyar indulót már a selejtezőkben is.

 

Annak ellenére azonban, hogy a jegyek a kiemelt érdeklődésnek köszönhetően elfogytak vagy csak kis számban érhetőek el, nem kell lemondanunk a szurkolás közösségi élményéről. A szurkolói zónákban óriás kivetítőkön keresztül követhetjük azokat a mérkőzéseket is, amelyekre nem sikerül belépőt váltanunk.

 

A mai napon a Duna Arénánál található Fan Zone-ban 17:15-től TAIKO dobosok igazi szurkolói hangulatot varázsolnak, a Margitszigeten 15:00 órától pedig az Európa szerte híres és ismert FRICSKA táncegyüttes lép fel, majd 18:40-tőla Lóci játszik zenekar várja a zenét kedvelő szurkolókat.