Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
sulaki - 2017-07-19

Az AOC három standon lesz jelen, ezek a Games Industry Business Lounge, a Creative Labs stand, és a Media Markt stand

Az AOC válogatott gaming monitor modelljeivel ismét jelen lesz az idei gamescom eseményen. A gamerek számára kifejlesztett, FreeSync vagy G-SYNC funkcióval rendelkező 25 hüvelykes 240 Hz-es modellektől a 21:9 képarányú
1080p
vagy 1440p felbontású, 35 hüvelykes ívelt modellekig, az AOC AGON terméksorozata minden játékos számára tartalmaz megfelelő monitort. Az új termékekkel az AOC ismét hangsúlyozza, hogy meg akarja erősíteni pozícióját a gaming monitorok globális piacán.

 

Idén az újságírók előzetest kaphatnak az AGON család hamarosan megjelenő új tagjaiból: Egy ívelt képernyő 0,5 milliszekundum válaszidővel, 165
Hz
frissítési rátával
, 1440p felbontással és HDR technológiával, valamint egy 27 hüvelyk képátlójú modell 4K UHD felbontással, 144 Hz frissítési rátával és HDR technológiával.

 

A HDR (High Dynamic Range) a képernyő technológia legújabb vívmánya, amely olyan szélsőségesen magas kontrasztú képek megjelenítésére képes, amely közelít az emberi szem észlelésének szintjéhez. A legújabb, hamarosan megjelenő gaming konzolok és az új
GPU
-k teljes mértékben támogatják a HDR és a 4K technológiákat. Az új monitorok bemutatásakor az újságírók elsőként láthatják az AGON 3 sorozatot és annak teljesen új formatervezését. Jöjjön el, nézze meg és tudjon meg többet az AGON sorozat legújabb tagjairól!

 

Örömünkre szolgálna, ha a mindenki által látogatható 2017. augusztus 23-26. közötti napokon bemutathatnánk Önnek az új képernyőket.




Az AOC három standon lesz jelen, ezek a Games Industry Business Lounge, a Creative Labs stand, és a Media Markt stand.

 

A Creative Labs standon a látogatók kipróbálhatják a 24,5 hüvelykes 240 Hz-es FreeSync AG251FZ modellt, a 35 hüvelykes AG352QCX modellt, valamint a 27 hüvelyk képátlójú FreeSync 144 Hz AG271QX modellt.