Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
sulaki - 2017-07-13

Már letölthető a Hoopps

Indul a megfizethető applikáció alapú autózás Budapesten. Hosszú háttérmunka eredményeként most már bárki letöltheti a Hoopps nevű alkalmazást okostelefonjára, és néhány kattintással digitális idegenvezetővel felszerelt autót is rendelhet vele.
 
Az ember nem is hinné, hogy mennyi titkot, érdekességet találhat Budapest utcáin, de a Hoopps digitális idegenvezetőjével többé nem akadály, hogy könnyedén fedezzük fel a város rejtett szépségeit.
 
A Hoopps egy világon egyedülálló, új utazási forma, amely ötvözi a komplex idegenforgalmi, s turisztikai szolgáltatásokat.
 
A startup a marketing és turisztika összefogásával kínál megfizethető applikációs alapú autós utazást, ezzel megkönnyítve a hétköznapok közlekedését Budapesten.  Az innovatív idegenvezetés lényege és kiemelendő pontja a turisztikai szolgáltatás, amely az autóban, mozgás közben válik értelmezhetővé. Az autóban ülve bemutatják az útvonalon található nevezetességeket, valamint a leglátogatottabb és leghangulatosabb helyeket.
 
A Hoopps alkalmazás Androidra és iOS-re egyaránt letölthető, és mindössze néhány adat megadásával pár perc alatt regisztrálhatunk is rajta. Bankkártya-adataink rögzítése után megrendelhetjük az első élményutazást, majd később nyomon követhetjük az összes korábbi utazásunkat.
 
A magyar startup célja, hogy néhány éven belül kizárólag elektromos autókkal dolgozhasson, ezáltal nem csak környezettudatosabban tudnak közlekedési lehetőséget biztosítani a felhasználók számára, de akár ingyenes utazást is lehetővé tudnak tenni a későbbiekben.
 
A Hoopps sofőrjei, a Hopperek már ott vannak Budapest utcáin, és bárki valós időben rendelhet tőlük utazást az alkalmazáson keresztül a nap 24 órájában.

 

Itt megnézhető a Hoopps első reklámfilmje, amiben Pataky Attila bebizonyítja, hogy az ufók léteznek: https://www.youtube.com/watch?v=nWy2YXFF1YE