Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sulaki - 2017-07-06

KÖZLEMÉNY

Szó szerint közöljük a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. közleményét:


 

 

KÖZLEMÉNY

 

 

Jelen közleményben reagálni kívánunk a mai napon megjelent videófelvételre és az azzal kapcsolatban megjelent cikkekre, mely szerint durva inzultus érte az ATV Heti Napló című műsorának stábját, mialatt a vizes világbajnokság egyik helyszínén, a Városligetben forgatott.

 

A 17. FINA Világbajnokság városligeti helyszínén jelenleg aktívan zajlanak az építkezések, erre a területre csak külön forgatási engedély birtokában lehetséges a bejutás, ahogyan a videófelvétek készítése is forgatási engedélyhez kötött.

 

A vizes világbajnokságot szervező és lebonyolító Budapest 2017 Nonprofit Kft. által megbízott biztonsági szolgálat feladata a helyszín biztosítása, többek között annak az ellenőrzése is, hogy a helyszínen csak forgatási engedéllyel rendelkező stábok forgathassanak.

 

Az ATV stábja nem rendelkezett forgatási engedéllyel, ugyanakkor a helyszínen kialakult helyzet és stílus elfogadhatatlan, az ATV stábjától ezért elnézést kérünk. Az ügyben vizsgálat indult. A szinkronúszás helyszínét a jövőhéten sajtónyilvános eseményen adjuk át, melyre az ATV stábját is szeretettel várjuk. 

 

Budapest, 2017. július 6.

 

 

 

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.